Son Konular

Fotografla ne oldugunu bulma?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Fotoğrafla ne olduğunu bulma?

Telefonunuzda kayıtlı resimle arama yapma
- Android telefonunuzda Google uygulamasını açın.
- Altta Keşfet'e dokunun.
- Arama çubuğunda Google Lens'e. dokunun.
- Aramanızda kullanmak için fotoğraf çekin veya yükleyin:
- Aramanızda kullanmak istediğiniz alanı seçin:
- Alt kısımda arama sonuçlarını bulmak için ekranı kaydırın.

Bir fotoğrafın nerede çekildiğini nasıl bulabilirim?

Bir fotoğrafın nerede çekildiğini nasıl bulabilirim?
Android'de bir fotoğrafın nerede çekildiğini görmek için Google Fotoğraflar'ı kullanıyorsan fotoğrafı yukarı çekerek veya sağ üst köşedeki üç noktaya dokunarak ya da i simgesine dokunarak resmin Ayrıntılar'ını görüntüleyebilirsin.

Google'da görsel nasıl Aratılır?

Google'da görsel nasıl Aratılır?
URL ile arama
- Bilgisayarınızda Chrome veya Safari gibi bir web tarayıcısı açın.
- Kullanmak istediğiniz resmin bulunduğu web sitesine gidin.
- URL'yi kopyalamak için resmi sağ tıklayın.
- Resim adresini kopyala'yı tıklayın.
- Google Görseller'e gidin.
- Görselle ara'yı
- Görsel URL'sini yapıştır'ı tıklayın.

Google lens nerede?

Google Lens özelliğini kullanabilmek için, Google Fotoğraflar uygulamasına girerek herhangi bir fotoğrafı seçin. Seçenekler arasında yer alan Lens butonuna tıkladıktan sonra seçtiğiniz fotoğraf taranacak ve uygulama size o fotoğrafta yer alan objeler hakkında bilgi verecek.

Kişinin konumu nasıl bulunur?

Kişinin konumu nasıl bulunur?
Google Kişilerinizi Bulma
- Android telefon veya tabletinizde Google Haritalar uygulamasını açın.
- Google Hesabınızda oturum açın.
- Bir kişinin adını veya adresini arayın. Eşleşen kişiler önerilerde görünür.
- Harita üzerinde kişiyi görmek için bir ad veya adres seçin.
- Kişinin bilgilerini görmek için ekranın altına dokunun.

EXIF bilgileri nasıl öğrenilir?

EXIF bilgileri nasıl öğrenilir?
Exif bilgisini öğrenmek istediğimiz fotoğrafa öncelikle sağ tıklayıp, ardından özellikler kısmını seçmemiz gerekiyor. Ardından pencerenin üstünde üçüncü sırada olan "Ayrıntılar" paneline tıkladığınızda fotoğrafa ait Exif Bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler oldukça detaylıdır.

Google görsel arama nasıl yapılır IOS?

İlgili görselleri bulma iPhone veya iPad'inizde images.google.com adresine gidin. Görsel arayın. Bir görsele dokunun. Seçtiğiniz görselle ilgili resimleri bulmak için kaydırın.

Google'da görsel arama yaparken farklı yöntemler kullanabilirsiniz. Örnek olarak, görsel aramayı URL ile yapma yöntemini anlattığınız için teşekkür ederim. Bunun dışında, "Fotoğrafla ne olduğunu bulma" başlığı altında yer alan bilgileri okudum. Telefonunuzda kayıtlı bir resimle arama yapmak için Google Lens'i kullanmanın oldukça pratik olduğunu gördüm. Ayrıca, bir fotoğrafın nerede çekildiğini bulma konusunda da bilgi edindim. Google Fotoğraflar üzerinden bir fotoğrafın ayrıntılarına ulaşarak çekildiği yer hakkında bilgi edinebilirsiniz. Google Lens'in nasıl kullanıldığını da detaylıca öğrendim. Google Lens özelliğini kullanmak için Google Fotoğraflar uygulamasına girerek fotoğrafınızı seçmeniz gerektiğini anladım. Kişinin konumunu bulma ve EXIF bilgilerini öğrenme konularındaki açıklamalar da oldukça faydalıydı. Son olarak, iOS cihazlarda Google görsel arama yapmanın da mümkün olduğunu öğrendim. iPhone veya iPad'inizde images.google.com adresine giderek görsel arama yapabilirsiniz. Bu bilgilerin fotoğraf konusunda daha fazla bilgi edinmek isteyenler için oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, her bir adımda detaylı açıklamaların olması da bilgiye ulaşmayı kolaylaştırıyor. Teşekkürler!

Turkiyede kac bakan var 2020?

Kanser bebeklere bulasir mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt