- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Foster nasıl bir ilaç?
Her bir inhaler 120 aerosol puf'u ihtiva etmektedir. FOSTER, iki farklı ilaç olan beklometazon dipropiyonat ve formoterol fumarat içerir. Beklometazon dipropiyonat, "kortikosteroidler" olarak adlandırılan ve solunum yollarının şişmesini ve iltihaplanmasını önleyen ilaçlar grubuna aittir.
Foterol b ne işe yarıyor?
Astım tedavisinde FOTEROL-B; 18 yaştan itibaren yetişkinler ve yaşlılarda; Astım belirtilerini düzeltmek ve kontrol altına almak amacı ile; Astım semptomlarının şiddetine göre günde iki kez bir puftur. Maksimum günlük doz 4 puftur.
Foster Nexthaler Ne ilacı?
FOSTER NEXTHALER 18 yaştan itibaren astım ve KOAH tedavilerinde düzenli olarak kullanılır. Astım tedavisinde 3. basamaktan itibaren astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması, orta ve ağır KOAH hastalarında ise belirtilerin ve atak sıklığının azaltılmasında kullanılır.
Foster nedir?
Foster nedir?
FOSTER, ağızdan solunan ve doğrudan akciğerlere aktarılan, iki etkin madde içeren bir basınçlı inhalasyon çözeltisidir. FOSTER, 1 adet inhaler içeren ambalajlarda kullanıma sunulan inhalatördür. Her bir inhaler 120 aerosol puf'u ihtiva etmektedir.
Relvar kortizonlu mu?
Relvar kortizonlu mu?
Flutikazon senelerden beri kullanılan bir kortizon türü; vilanterol ise uzun etkili yeni bir nefes açıcı ilaç. Avrupa' da "Relvar" adıyla satılması plânlanan Breo "Ellipta" isimli bir aletle solunum yoluyla kullanılıyor.
Foster ilaç kilo aldırır mı?
Nefesle alınan ilaçlar iştah üzerine etkileri olmadığı için kesinlikle kilo alımına neden olmazlar.
Foster astım ilacı nasıl kullanılır?
Astım semptomlarının şiddetine göre olağan doz günde iki kez bir puftur. Maksimum günlük doz 4 puftur. 2) Astım belirtilerinin aniden kötüleşmesinde "rahatlatıcı" amaçla ve astım kontrolünü amaçlayan düzenli tedavide; Astım belirtileriniz kötüleşirse 1 puf soluyunuz ve birkaç dakika bekleyiniz.
Foster öksürük yapar mı?
FOSTER kullanırken öksürük, hırıltılı solunum veya nefes darlığı yaşarsanız, bu belirtiler durumunuzun tam olarak kontrol edilemediği anlamına gelebilir ve doktorunuz böyle bir durumda FOSTER'i günlük tedavinize ek olarak reçete edebilir veya FOSTER'i ayrıca bir "kurtarıcı" inhaler ile birlikte kullanmanızı isteyebilir …