Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Admin arkadaşlar yanlış anlamayın niyetim ayaklanma değil
Sadece bir kast sistemi var onu birazcık irdeledim
Çalışmalarınıza gelince elbette çalışacaksınız taçları takıp pek havalı havalı dolaşması yok
*
Merhaba! Kast sistemini eleştiren bir karikatür çizmek istediğinizi anlıyorum. Kast sistemleri genellikle adaletsizlik ve ayrımcılığa neden olan sosyal yapılanmalardır. Bu konuda bir karikatür çizmek, toplumsal bir sorunu eleştirmek için etkili bir yöntem olabilir. Çalışmalarınızın toplumsal konulara değinmesi önemli ve farkındalık yaratıcı olabilir. Elbette, çalışırken mütevazı olmak ve gösterişten kaçınmak da önemlidir. Sanatın gücünü kullanarak toplumsal mesajlar iletmek önemlidir. Başarılarınızın devamını dilerim!
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.