Son Konular

Fongogo com nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Fongogo com nedir?

Fongogo, her türlü projenin hayata geçmesi için ihtiyaç duyulan sermayenin kitlelerin desteğiyle bir araya getirilmesine aracı olan bir platformdur. Proje sahipleri, desteklerin karşılığında projeleri ile ilgili alt-ürün ve servisleri destekçilerine sunarlar.
Fongogo nasıl kullanılır?
Projenin Fongogo'da yer almasını istiyorsan öncelikle sisteme üye olmalısın. Daha sonra Proje Başlat linkini takip ederek adım adım projeni oluşturabilirsin. Bunu yaparken ise Fongogo Proje Yürütme Rehberinden ve Proje Filmi Rehberinden yararlanabilirsin.

Paya dayalı kitle fonlaması nedir?

Paya dayalı kitlesel fonlama, bir projenin veya girişim şirketinin ihtiyaç duyduğu fonu, elektronik ortamda hizmet veren platform ("Platform") aracılığıyla halktan toplamasını ifade eder.
Fonlama yapmak ne demek?
Fonlama (İng. İngilizce: financing), ekonomi jargonunda öz kaynaklarını kullanarak kaynak sağlama metodudur. Senet ihraç edilmesiyle şirketler, borç alarak ya da öz kaynaklarını kullanarak kendilerine kaynak sağlarlar. Bir maliyet olup karlılık hesaplamalarında kullanılır.
Kitlesel Fonlama Türleri Nelerdir? Kitlesel fonlama platformları; ödül bazlı, bağış bazlı, hisse bazlı ve borç bazlı platformlar olarak 4 farklı kategoriye ayrılır.
Ödül bazlı kitlesel fonlama nedir?
Kitlesel Fonlama Modelleri 1 – Ödül Bazlı Kitlesel Fonlama Ödül bazlı kitlesel fonlama modelinde dağıtılacak ödüller önceden belirlenir ve yatırımcıların herhangi bir kâr beklentisi veya ticari amaçları bulunmaz. Bu modelde yatırımcılar inandıkları projeye destek olma karşılığında çeşitli ödüllerle onore edilirler.

Fonlama hedefi ne demek?

Platformlar aracılığıyla ve kampanyalar vasıtası ile girişim şirketinin belli bir miktar hissesinin/payının ihraç edilerek menkul kıymete dönüştürülmesi ve bu payların karşılığında toplanan tutarların emanet yetkilisinde toplanması işlemidir.
Binance fonlama cüzdanı nedir?
Değerli Binance Kullanıcıları, Kullanıcılar artık Spot Cüzdanı veya Fonlama Cüzdanı vasıtasıyla kripto yatırma veya çekme seçeneklerine sahiptir. Fonlama Cüzdanı bakiyesi, bir kullanıcının P2P alım-satım satım emirleri, Binance Payment, Binance Card ve Kripto Yatırma/Çekme bakiyelerinin toplamını gösterir.

Iyonlastirici radyasyonun olculmesi hangi kurum yapar?

Yangin Dedektorleri Alevi algilar mi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt