- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Finansevim de son durum nedir?
15 Nisan 2022 tarih ve 31810 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 7394 sayılı kanun gereği, tasfiye işlemleri TMSF tarafından yürütülen ve kamuoyunda "evim şirketleri" olarak bilinen şirketlerin müşteri sözleşmelerinin devredilmesi için imzalar atılmıştır.
Evim şirketleri ne oldu?
Evim şirketleri ne oldu?
Kamuoyunda 'evim' şirketleri olarak bilinen, faizsiz konut ve taşıt edindiren firmalar adına yeni bir adım atıldı. Sektörün hızlı büyümesi sonrası tasarruf finansman şirketlerinin kuruluş ve faaliyetlerine ilişkin kurallar belirlenmiş ve 21 firma tasfiye edilmişti.
Finansevim sağlam mı?
Finansevim sağlam mı?
Çalışma prensiplerini kısaca anlattığımız Finansevim, genel hatlarıyla güvenilir dayanaklardan oluşuyor. Öte yandan sektörde hizmet veren diğer firmalar kadar eski bir geçmişe sahip olmadığında da Finansevim hakkında herhangi bir şikayet bulunmamaktadır.
Emre Özkaya Kimdir?
İSTANBUL, (DHA) – FİNANSEVİM Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, 100\'e yakın aileyi 7 ay gibi bir sürede ev, araba ve iş yeri sahibi yaptıklarını söyledi. Özkaya, \"Aylık 250 milyon civarında Türkiye içerisinde teslimat yapılıyor.
Finans evin sahibi kim?
Finans evin sahibi kim?
Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serdar Kolo, Mahmut Mısır ve Emre Özkaya ortaklığında kuruldu.
Emin Evim kapandı mı?
Emin Evim kapandı mı?
21 'evim' tasfiye oldu! Halk arasında faizsiz ev alma, faizsiz taşıt alma gibi isimlerle anılan tasarruf finansman şirketlerinin denetimi BBDK'ya geçmişti. Dün, sektörde faaliyet gösteren 35 firmadan 21'inin yeterli şartları karşılayamadıkları için tasfiye edileceği açıklandı.
Finansevim kiminle birleşti?
İSTANBUL(AA) – Finansevim ve Vakıfevim'e yüzde 50 ortak olan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, iki şirketteki kalan hisseleri de devralarak her iki kurumun da sahibi oldu.
Finansevim kapanacak mı?
Finansevim kapanacak mı?
Finansevim şubeleri BBDK'nın düzenlemesi sonrası kapandı.
Finansevim genel mudur?
Finansevim genel mudur?
Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu! 90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk'ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.
Finans Evim in kurucusu kim?
Serdar Kolo kim?
Serdar Kolo kim?
Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması ile sektörde yeterli sermayesi olan firmaların faaliyet göstereceğini ve mağduriyetlerin önüne geçileceğini belirtti.