- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Filo Bölümü Nedir?
Araçların nerde ne zaman olacağı, bakımları, hangi konaklama yerlerinde kalacağı, araçta bulunacak ekipmanlar, şoför durumu gibi tüm işlerin tamamını kapsar. Yükleme sırasında aracın zamanında olması dahi filo yönetimine dahildir.
Filo görevlisi ne iş yapar?
Firmaya ait araç parkında bulunan motorlu kara araçların yasal mevzuatlara uygunluğunu sağlayan, sigorta ve garanti hizmetlerinden yararlanmasını takip eden, filo parkının kullanımı ve yönetimini sağlayan kişidir.
Filo Yönetim Sistemi nedir?
Filo Yönetim Sistemi Nedir? Bir filonun yük optimizasyonu ve planlamasından başlayan bir kalite programı ile yükün müşteriye teslimine kadar izlenmesi, yönetilmesi ve diğer tüm yardımcı süreçlerin sırasını, birbirleri ile ilişkisini, ölçümlerini ve tüm süreçlerin iyileştirilmesini amaçlayan bir yönetim sistemidir.
Filo bölümünün alt birimleri nelerdir?
İlk etapta Filo Bölümünün işletme içerisindeki yeri kapsamında operasyon, dispozisyon, tamir-bakım ve araç takip alt birimleri incelenmiştir. Depo Bölümü ve işleyişine de geniş ölçüde yer verilere her iki bölümün operasyonel anlamda ne kadar önemli olduğu vurgulanmıştır.
Filo Taşımacılık nedir?
Filo Taşımacılık Avrupa, Ortadoğu ve Asya'yı içine alan çeşitli global lokasyonlarda bölgesel lojistik destek hizmetleri sunmaya yetkindir. Araç park alanlarımız, yükünüz varacağı destinasyonlara taşınırken herhangi bir aksamayı önlemek için tam zamanlı bakım hizmetleri sunma konusunda idealdir.
Filo yönetimi nasıl yapılır?
Yüksek eğitimli ve deneyimli uzman ekip ile 24/7/365 araç kullanıcılarınıza destek verebilmek, tüm sürücü ve araç datasını tek platformda toplamak, sürücü ve araç karnesi oluşturabilmek, etkin filo yönetiminde sağlanması gereken en önemli kriterlerdendir.
Filo yönetiminin en önemli faydası nedir?
Filo yönetim sistemi ile işletmeler araç giderlerinde birçok avantaj sağlayabilirler. Lastik giderlerinin kontrolü, araç servis bakım maliyetlerinde azalma, yakıt tüketimlerinin kontrol altına alınması daha verimli saha operasyonun yönetilmesi olarak sayabiliriz.
Etkin filo yönetimi nedir?
Filo Yönetimi; Ticari işletmelerin "özmal veya finansal kiralama yöntemi ile kullandıkları otomobil ve ticari araç filosunun, tüm operasyonel ve kanuni yönetim süreçlerinin sürücü, araç ve tedarikçi bazlı olarak tek çatı altında uzman ekip ve uygun teknolojilerle yönetilerek maliyet düşürücü stratejilerle sürekli …
Filo Yöneticisi Kimdir?
Bir Filo yöneticisi genellikle ihtiyaç duyulan araç veya kamyonların türü ve sayısı hakkında kararlar alırlarken; araç kiralama ve satın alma işlemleri ile de onlar sorumludur.
Filo yönetim sistemlerinin bileşenleri nelerdir?
Motor parametre bilgileri (Canbus)