Son Konular

FILISTIN icin neler yapilabilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

FİLİSTİN için neler yapılabilir?

Siz de destek verin Kudüs'ün ve Gazze'nin yaralarını birlikte saralım. Siz de tüm GSM operatörleri üzerinden "FİLİSTİN" yazıp 2868'e SMS yollayarak 10₺ bağışta bulunabilir; banka yoluyla bağış yapmak için hesap numaralarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: Banka Hesap Numaralar için Tıklayınız.

Gazzeye yardımlar ulaşıyor mu?

Gazze halkının sıkıntılarının giderilmesi adına çeşitli projeler üreten Gazze Ofisi, acil ve sağlık yardımları yanı sıra ofise ait 1 eğitim merkezi ile 2 bini aşkın Filistinlinin düzenli olarak eğitim almasına ve meslek öğrenmesine olanak sağlıyor. Gelin, Gazze'de ihtiyaç sahiplerine yardımcı olalım.
AFAD bağış nasıl yapılır?
Cumhurbaşkanlığımız tarafından vatandaşlarımızın yapacağı yardımların AFAD Başkanlığınca koordine edilmesi uygun görülmüş olup, yardımlarınızı banka hesap numaralarının yanı sıra çevrimiçi olarak buradan yapabilirsiniz. Ya daDEPREM yaz, 1866'ya gönder!
FİLİSTİN para birimi nedir?
Mısır LirasıYeni İsrail ŞekeliÜrdün DinarıFilistin pounduFilistin/Para birimleri

Kudüs'e gitmek için ne lazım?

İsrail vizesi için hazırlanması gereken evraklar şu şekildedir:

Filistine fitre nasıl verilir?

FILISTIN yazıp 4072'ye göndererek fitrenizi (19 TL) bağışlayabilir veya FILISTIN yazıp 3072'ye göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.
Filistine yardim gidiyor mu?
Filistinli bir ailenin 1 aylık gıda masrafı 230 TL olarak belirlendi. AFAD web sitesi üzerinden istediğiniz tutarda bağış yapabilir ya da Filistin yazıp 1866'ya mesaj göndererek kampanyaya 10 TL katkıda bulunabilirsiniz.
Filistin poundu kaç TL?
Serbest piyasa son verilerine göre 1 GBP 18,9112 TL' dir.
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın talimatlarıyla başlatılan yardım kampanyaları kapsamında; Başbakanlık hesaplarında 224 milyon TL toplanmıştır….Ödenekler / Harcamalar / Kampanyalar.
Bankanıza fazla para mı ödüyorsunuz?
Kudüs'e gitmek için ne kadar para lazım?
Pasaport ve Gümrük işlemlerinden sonra otobüsümüzle Yafa Şehir gezisi; Mahmudiye külliyesi ve Camii ile Sultan Abdülhamid'in yaptırdığı saat kulesi ve Osmanlı çeşmesinin görülmesi sonrasında Kudüs'e hareket….Kudüs Turu 3 Gece 4 Gün (THY İLE)
Filistine gönüllü Nasıl Gidilir 2021?
Filistin'e Gönüllü Nasıl Gidilir? Filistin'e gönüllü gidebilmek için her şekilde İsrail vizesi şarttır. İsrail vizesi alırken de Filistin'e geçeceğinizi vize dilekçenizde belirtmeniz gerekmektedir. Bunu belirtmezseniz İsrail'e gideceğiniz de düşünülecektir.

SMS ile bağış nasıl yapılır?

KOLI yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SAGLIK yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SEVGI yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SUKUYUSU yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz.

Tatli yememek icin ne yapmak lazim?

Schufadan nasil kurtulunur?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt