Son Konular

Fikri Sonmez Kimdir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Fikri Sönmez Kimdir?

Fikri Sönmez (d. 1938, Fatsa – ö. 4 Mayıs 1985, Amasya), Türk Marksist-Leninist militan ve Ordu'nun Fatsa ilçesinin belediye başkanlarından. Fatsa'da komünist bir yönetim kurduğu gerekçesiyle 12 Eylül Askerî Darbesi'ne giden süreçte 11 Temmuz 1980'de yapılan bir askerî operasyonla görevinden alındı ve tutuklandı.

Fikri Sağlar hangi partilerde görev yaptı?

Fikri Sağlar hangi partilerde görev yaptı?
Siyasi kariyeri Önce Sosyaldemokrat Halkçı Partiyi ardından Cumhuriyet Halk Partisini 17., 18., 19. ve 20. dönemlerde İçel Milletvekili olarak temsil etti.

Fikri Sönmez ne zaman öldü?

4 Mayıs 1985Fikri Sönmez / Ölüm tarihi

Ordu Fatsa Belediye Başkanı hangi partiden?

Ordu Fatsa Belediye Başkanı hangi partiden?
Fatsa
84.155 | 298
Adaylık | Sonuçlar
Kıs. | Oy oranı
| AK PARTİ | %60,2
| CHP | %28,9

Nazmi Salur nereli?

Nazım Salur'un Bayburtlu olduğu söylenmektedir. Hızlı tüketim, gemicilik, otomotiv, mobilya gibi pek çok farklı sektörde çalışan Nazım Salur, 50 yaşından sonra teknoloji sektörüne giriş yaptı. İlk olarak BiTaksi uygulamasını geliştirdi.

Nazım Salur kaç doğumlu?

Nazım Salur kaç doğumlu?
1962 (60 yıl yaşında)Nazım Salur / Doğum tarihi

Getir Genel Müdürü kim?

Getir Ceo'su Nazım Salur Nazım Salur,1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olmuştur ve uzun yıllardır da girişimcilik yapmaktadır. 2013 yılında teknolojik olarak bir girişim yapmış ve BiTaksi uygulaması ile insanlara farklı bir hizmet sunmaktaydı.

Ibrahim Ethem Kibar kim?

Ibrahim Ethem Kibar kim?
1983 yılında ORDU Fatsa'da doğdu. Orta öğretimini 1999 yılında Fatsa İmam Hatip Lisesi'nde, lise öğrenimini 2002 yılında Fatsa Lisesi'ni bitirdikten sonra 2002 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni kazandı. 2010 yılında Fatsa Ziraat Odası'nda Tarım Danışmanı olarak göreve başladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim?

Kaynakça
Siyasi görevi
Önce gelen: Engin Tekintaş | Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı 2019-günümüz | Sonra gelen: Görevde
Önce gelen: Zeki Çakan | Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı 2002-2009 | Sonra gelen: Taner Yıldız

Fikri Sönmez, 1938 yılında Fatsa'da doğmuş ve 4 Mayıs 1985'te Amasya'da hayata veda etmiş bir Türk Marksist-Leninist militan ve Fatsa ilçesinin belediye başkanıdır. Fatsa'da komünist bir yönetim kurduğu gerekçesiyle 12 Eylül Askeri Darbesi döneminde görevinden alınmış ve tutuklanmıştır.

Fikri Sağlar ise siyasi kariyerinde önce Sosyaldemokrat Halkçı Parti'de, ardından da Cumhuriyet Halk Partisi'nde 17., 18., 19. ve 20. dönemlerde İçel Milletvekili olarak görev yapmıştır.

Nazım Salur, Bayburtlu olduğu belirtilen ve farklı sektörlerde çalışmış bir girişimcidir. 1962 doğumlu olan Salur, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olup, BiTaksi uygulamasını geliştirerek teknoloji sektörüne adım atmıştır. Günümüzde Getir şirketinin Genel Müdürü olarak hizmet vermektedir.

İbrahim Ethem Kibar ise 1983 yılında Ordu Fatsa'da doğmuş ve eğitim hayatını başarılı bir şekilde tamamlayarak tarım alanında kariyerine devam etmiş bir isimdir.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ise şu anda görevde olan Engin Tekintaş'tır. Onun öncesinde bu görevi yürüten isim ise Zeki Çakan'dır. Bu bilgilerden de anlaşıldığı üzere Ordu'da siyasi hayat ve belediye başkanlığı geçmişi oldukça zengindir ve çeşitli isimler bu görevde bulunmuştur.

Sag el serce parmak uyusmasi nasil gecer?

Internetten bir resmi nasil kaydedilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt