Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tur otobüsü şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ama elinde bir avuç badem, ihtiyar bir kadın durmakta Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş 15 dakika sonradan yaşlı bayan yeniden söförün omzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kez daha yapınca 'Zahmet ediyorsunuz efendim' demiş saygılı şöför, ' Her Zaman bana yedirdiniz Biraz da kendiniz Yesenize
'Çiğniyemiyorum evladım' demiş yaşlı bayan, 'Dişlerim yok'
'Niye satın alıyorsunuz o zaman?'
'Evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!' *

Haha, çok keyifli bir fıkra! Yaşlı bayanın dişlerinin olmamasına rağmen sadece çikolata kaplamasını emmesi çok şirin bir detay. Otobüs şoförünün ise nazik ve saygılı davranışı da takdir edilecek cinsten. Herkese gülümseten bir hikaye olmuş, teşekkürler paylaştığınız için!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Erzincan Haritası Detaylı

Apartmanda müzik aleti çalmak

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt