Editör
Efsanevi Üye
Fibabanka iyi mi?
Fibabanka, ülkemizde faaliyet gösteren pek çok banka gibi güvenilir bir bankadır. Aynı zamanda faaliyetleri icabı müşteri portföyü de fazladır. Türkiye'de kurulan pek tüm bankalar 5411 sayılı bankacılık kanuna göre kurulurlar ve yönetilirler.
BDDK hangi bankada hesabım var?
Adım 1: Buraya tıklayarak veya "turkiye.gov.tr" adresini tarayıcınıza girerek e-Devlet sitesine gidin ve kimlik bilgilerinizle giriş yapın. Adım 2: Diğer Kurum Portalları seçeneğine tıklayın. Adım 3: Karşınıza çıkan kurum listesinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nu seçin.
FibaAnahtar nasıl alınır?
FibaAnahtar nasıl alınır?
FibaAnahtar yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı 3422'ye SMS gönderip başvurunuzu yaparak, 444 88 88 Fibabanka Telefon Bankacılığımızı arayarak, En yakın şubemizi ziyaret ederek oluşturabilirsiniz.
Fibabank hangi bankaya ait?
Fibabanka, 2010 yılında Millennium Bank'ın Fiba Holding tarafından satın alınmasıyla oluşturulan özel mevduat bankası.
Herhangi bir bankada param var mı?
Bunun için vatandaşlar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile E-Devlet üzerinden giriş yaparak, arama kısmına, "Bu Yıl TMSF' ye Devredilecek Hesaplara İlişkin Sorgulama" yazarak sorgulama yapabilirler. Herhangi bir hesabınızda paranız varsa buradan kolaylıkla görebilirsiniz.
Fibabanka Şifre Nasıl Alınır?
Fibabanka Şifre Nasıl Alınır?
SIFRE yazip oluşturacağınız 4 haneli şifre, FibaAnahtar'ınızın ilk 2 harfi ve kartınızın son 4 rakamını aralarında birer boşluk bırakarak 3422'ye SMS olarak gönderebilirsiniz. ATM ya da POS'lardan yapacağınız ilk işlemde şifreniz kartınıza yüklenerek aktive olacaktır. ÖRNEK: SIFRE 1234 AN 5678 ➜ 3422'ye SMS gönderilir.
Fibabanka Mobil giriş nasıl yapılır?
Ayrıca Fibabanka Mobil'i App Store, Google Store veya AppGallery'den indirebilir, birçok bankacılık işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamaya, cihazınıza indirdikten sonra T.C. kimlik numaranızla birlikte müşteri numaranız veya kart bilgileriniz ile şifrenizi belirleyip giriş yapabilirsiniz.