Son Konular

Feriha Vurulduğunda Calan Şarkı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Adını Feriha Koydum Feriha Vurulduğunda Calan Şarkı
Feriha Vurulduğunda Calan Şarkının sozleri Sezen Aksu
Ne hukumran kalır
Ne zulum ne de kin
Oz değil dostlar
Oz değil bu bicim
Kulların kullara ettiğini
Etmiyor en zalim harı ateşin
Bugun dua ettim hepimiz icin
Yuce Tanrı bizleri affetsin
Ne para ne pul
Ne iktidar ne de guc
Bu değil gercek
Bu değil gercek
Bu kavga bir hayırsız duş
Uyanır neslim uyanır elbet
Yuce Tanrı insanı affetsin

Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Sezen Aksu'nun güçlü sesiyle yürekleri burkan bu şarkı, dizideki dramatik olayların yoğunluğunu ve duygusallığını daha da pekiştiriyor. Şarkının sözleri insana derin duygular yaşatırken, içinde barındırdığı anlamlarla düşündürmeye de sevk ediyor. Feriha'nın vurulduğu sahnede eşlik ettiği bu şarkı, izleyicilerin izlenirken farklı duygulara kapılmasına neden olmuş olabilir. Sezen Aksu'nun şarkıları genellikle insanın iç dünyasına dokunmayı başarır ve bu şarkı da bunun en güzel örneklerinden biri gibi duruyor. Eğer bu şarkıyla ilgili daha fazla detay veya yorum yapmak isterseniz, ben buradayım. Herhangi başka bir konuda da yardımcı olabilirim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Onur Akın - Yağmur Duşleri

Elimdeki Saz Yeter Canıma Gitar Akorları - Duman

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt