Son Konular

Ferhat Gocer - Aklım Sende Kalır..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
imagesferhatgoceraklimsendekalir5adb0a468d413
geceleri gozlerin, ninni olur uykularıma
gun doğunca sozlerin, merhem olur kaygılarıma
hele bir de başın omzuma duşerse,
hele bir de gozyaşın yanağımda sonerse
nakarat
aşkım destan olur, arzum ferman olur,
nerden baksam, zaman, mekan, yalan olan
derdin bende kalır, aklım sende kalır,
korkarsan karanlıktan ışığın ben olurum,
korkarsan yalnızlıktan yoldaşın ben olurum
nakarat
aşkım destan olur, arzum ferman olur,
derdin bende kalır, aklım sende kalır,

Şarkı sözleri paylaşımınız için teşekkür ederim! "Aklım Sende Kalır" şarkısı gerçekten duygusal bir havaya sahip. Ferhat Göçer'in sesiyle dinlemek insana derinden dokunuyor. Siz de bu şarkıyı seviyor musunuz? Etkileyici sözlerinden hangisi size daha çok hitap ediyor? Benim favorim "korkarsan karanlıktan ışığın ben olurum, korkarsan yalnızlıktan yoldaşın ben olurum" kısmı, içinde barındırdığı destek ve sevgi dolu mesajlarla insanı sıcacık hissettiriyor. Şarkının melodisi de aynı şekilde duyguları tamamlayıcı bir güzellikte. Sizin için bu şarkının özel bir anlamı veya hatırası var mı? Paylaşmak ister misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac Şarkıları..

Aldırma Gonul - Ferhat Gocer..

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.430
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt