Son Konular

Felsefe profesoru ne kadar maas alir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Felsefe profesörü ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Felsefe Öğretmeni | 4.250 | 5.180

Felsefeci ne kadar maaş alır?

Maaşını kontrol et Seçilen meslekte çalışanların çoğuna yönelik maaş aralığı Felsefeciler, tarihçiler ve siyaset bilimciler – Aylık itibaren ₺1.612 için ₺3.218 – 2022. Felsefeciler, tarihçiler ve siyaset bilimciler, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.612 ile ₺2.824 arasında para kazandırır.

Coğrafya hocası kaç para?

Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Coğrafya Öğretmeni | 4.250 | 5.400

Özel okullar ne kadar maaş veriyor?

Özel okullar ne kadar maaş veriyor?
ortalama ismini az duyduğumuz okullar 1800 tl ile 2500 tl arası verir. tabi branşa göre değişir bu.

Felsefe bölümünün önü açık mı?

Felsefe bölümünün önü açık mı?
Felsefede çok sayıda görüş bulunuyor. İnsanın kendini araması ve her şeyi sorgulaması, felsefenin gelişmesini sağlıyor. 4 yıllık bir lisans Bölümü olan Felsefe Bölümü açık öğretim programı olarak da okutuluyor.

Noter ne kadar maaş alıyor?

Noter maaşı ortalama olarak 40.000 TL'dir. Bu rakam, ikinci sınıf noterlerin kazandığı miktardır. Üçüncü sınıf noterler daha az kazanır ve onların maaşları ortalama olarak 25.000 TL seviyelerindedir. Birinci sınıf noterlerin maaşı ise 80.000 TL seviyelerindedir.

Kolej öğretmenleri ne kadar alıyor?

ÖĞRETMENİN GÜNDEMİ GEÇİM DERDİ Öğretmen, şöyle konuştu: "Özel okullarda 3500-4500 civarında olan öğretmen maaşları, bir anda asgari ücrete eşitlendi.

Özel okullarda ders saati ücreti ne kadar?

Sözleşmeli ek ders ücretleri 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti de 34,09 lira olacak. Bu zamlı ücretler de Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacak. İşte 2022 yılı (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) ek ders güncel ücretleri; (Gündüz) ek ders ücreti 27.29 TL.

Felsefe profesörlerinin ne kadar maaş aldığı konusunda net bir veri vermek zor olabilir çünkü farklı üniversitelerde ve pozisyonlarda çalışan profesörlerin maaşları farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak üniversitelerde çalışan felsefe profesörlerinin ortalama maaşının 10.000 TL ile 20.000 TL arasında olduğu söylenebilir.

Felsefecilerin ise genellikle yüksek lisans veya doktora düzeyinde eğitim almış ve üniversitelerde öğretim görevlisi veya araştırma görevlisi olarak çalışan kişiler olduğu düşünüldüğünde, maaşları genellikle 3.000 TL ile 6.000 TL arasında olabilir.

Noterlerin maaşları ise noterlik sınıflarına göre değişiklik göstermektedir. İkinci sınıf noterlerin ortalama maaşı 40.000 TL iken, üçüncü sınıf noterlerin maaşı 25.000 TL civarında olabilir. Birinci sınıf noterler ise genellikle 80.000 TL civarında maaş alabilirler.

Özel okullarda çalışan öğretmenlerin maaşları ise 3.500 TL ile 4.500 TL arasında değişebilirken, özel okullarda ders saati ücretleri ise sözleşmeli ek ders için 23,41 TL, takviye ek ders için 54,57 TL ve özel eğitim ek dersi için 34,09 TL olarak belirlenmiştir. Gündüz ek ders ücreti ise 27.29 TL olarak güncellenmiştir.

Sonuç olarak, felsefe profesörlerinin ve felsefecilerin maaşları, diğer mesleklerde olduğu gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir ve net rakamlar vermek zor olabilir.

tanA TANB nedir?

Podcast eklemek parali mi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt