Son Konular

Felsefe okumaya nereden baslamali?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Felsefe okumaya nereden başlamalı?

📚Felsefeye nereden başlamalı?

Felsefeye hangi kitapla başlanır Ekşi?

felsefeye hangi kitap ile başlamalı
Felsefe kitapları nasıl anlaşılır?
Felsefe Sözlüğü kullanmak felsefe kitapları nasıl anlaşılır sorusuna verilecek yanıtlardan biridir. Felsefe kitaplarını anlamak için felsefe kuramsal görüşleri ve bağlantıları anlamak gerekir. Baştan başlayarak filozofların kuramsal görüşlerini incelemek faydalı olacaktır.

Platonun ilk hangi kitabı okunmalı?

Platon'un eserlerini okumak istiyorum ancak hangi sırayla okuyacağıma karar veremedim. Aslında Platon'un kitapları için herhangi bir sıralama yok. Sizin tercihinize kalmış. Fakat ben kişisel olarak Devlet ve Sokrates'in Savunması kitaplarından başlamanızı öneririm.

Felsefe bölümü hangi üniversitede okunur?

Bize bu konuda e-mail atmaktan çekinmeyin.
Özgürlüğe uçuş kaç sayfa?
Özgürlüğe Uçuş

Felsefeye kaç yaşında?

Felsefe eğitimi kaç yaşında başlamalı? Anasınıfından itibaren başlayabilir. Yani 5-6 yaş çocuklardan başlayarak ileri yaşlara kadar her çocukla uygulanabilir.

Hangi kitaplar okunmalı?

İyi Bir Okur Olma Yolunda Mutlaka Okunması Gereken Kitaplar
Felsefik mi felsefi mi?
"felsefik" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. aslında yoktur böyle birşey, "felsefi" teriminin yanlış yazılmış halidir. genelde "nietzsche ağladığında"yı "nietzsche'nin en güzel romanı" olarak görenler tarafından kullanılır. yok, illa -ik son ekini kullanacaksan "filozofik" kullan dostum.

Kesif bilim nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.682
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt