Son Konular

Felsefe bolumunu bitirenler ne is yapar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Felsefe bölümünü bitirenler ne iş yapar?

Felsefe Bölümü okuyan kişiler, TRT'de kamu ve özel kurumların, eğitim merkezlerinin kültür ve eğitim merkezlerinde görev yapabileceği gibi formasyon alarak devlet okullarında ve özel okullarda da öğretmen olarak çalışabilirler. Ülkemizde felsefe Bölümü okuyacak kişilerin çalışabileceği alan oldukça geniştir.

Felsefe kaç yıl?

Felsefe Bölümü Eğitim Süresi Kaç Yıldır? Felsefe bölümü, üniversitede sözel kısımdan tercih edebileceğiniz 4 yıllık bir lisans bölümüdür.
Felsefeye kaç yaşında?
Felsefe eğitimi kaç yaşında başlamalı? Anasınıfından itibaren başlayabilir. Yani 5-6 yaş çocuklardan başlayarak ileri yaşlara kadar her çocukla uygulanabilir.

Felsefe bölümü mezunları ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

Felsefe ne kadar maaş alır?

Devlet okulunda yeni çalışmaya başlayan bir Felsefe Grubu Öğretmeni 4.792.96 TL. 24 yıl çalışan bir Felsefe Grubu Öğretmeni 5.457.33 tl maaş alır.
Felsefe Bölümü TYT mi AYT mi?
TYT'de toplam soru sayısı 120 ve sınavın süresi 135 dakikadır. TYT konuları arasında matematik, Türkçe, biyoloji, fizik, coğrafya, kimya, tarih, din kültürü ve felsefe yer almaktadır. AYT sınavı ise öğrencilerin alan bilgisini ölçer. Sorular lise müfredatının son yılından gelmektedir.
Felsefe ilk defa Antik Yunan medeniyetinde ortaya çıktı. Antik Yunanistan'da ortaya çıkmasının nedeni, Antik Yunan'da denizcilik ile uğraşılması sayesinde daha çok bilgi birikiminin olması ve bunun yanında boş zaman kavramının da olması fazlasıyla etkili olmuştu.
📚Felsefeye nereden başlamalı?

Pastirma neden zararli?

Taze enginar derin dondurucuda nasil saklanir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt