T
theking
Facebookʼta yanlış yazılan isim nasıl düzeltilir? Facebook üzerinde isim düzeltme işlemi nasıl yapılır? İsim değiştirme işlemi için öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan "Ayarlar" sekmesine tıklayın. Açılan menüden "Genel" seçeneğini seçin ve ardından "Kullanıcı Adı" bölümüne gelin. Burada mevcut isminizin yanında bulunan "Düzenle" butonuna tıklayın. İsim düzenleme sayfasında istediğiniz ismi yazın ve "İncele" butonuna tıklayın. Son olarak, kimlik doğrulama adımlarını takip ederek yeni isminizi onaylayın. Artık Facebookʼta doğru yazılan isminizle hesabınızı kullanabilirsiniz.
İçindekiler
Facebook'ta yanlış yazılan bir ismi düzeltmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın ve ana sayfada sağ üst köşede bulunan ok işaretine tıklayarak açılır menüyü açın.
2. Adım: Açılır menüden "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.
3. Adım: Ayarlar sayfasında sol menüden "Genel" seçeneğini seçin.
4. Adım: "Adınızı Değiştirin" bölümünde yer alan "Düzenle" butonuna tıklayın.
5. Adım: Yeni açılan sayfada "Yeni Ad" ve "Yeni Soyad" alanlarına doğru şekilde düzeltmek istediğiniz ismi yazın.
6. Adım: İsim düzeltme işleminden sonra "İnceleme İste" butonuna tıklayın.
7. Adım: Facebook, isim düzeltme talebinizi inceleyecek ve gerekli onayları sağladıktan sonra isminiz düzeltilecektir.
Bu adımları takip ederek Facebook'ta yanlış yazılan isminizi düzeltebilirsiniz. İsim düzeltme işlemi genellikle kısa sürede tamamlanır, ancak bazen Facebook'un onay süreci biraz daha uzun sürebilir. Bu durumda sabırlı olmanız önemlidir.
Facebook hesabınızda isim düzeltme işlemi nasıl yapılır?
İsminizi değiştirmek için ayarlar bölümünden profil düzenlemesine gidin.
Profil sayfanızda adınızı düzeltmek için "Düzenle" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Yanlış yazılan ismi doğru haliyle güncellemek için "Düzenle" butonunu tıklayın.
İsminizi Facebook destek ekibi aracılığıyla düzeltme talebi oluşturarak düzeltebilirsiniz.
İçindekiler
Facebookʼta Yanlış Yazılan İsim Nasıl Düzeltilir?
Facebook'ta yanlış yazılan bir ismi düzeltmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın ve ana sayfada sağ üst köşede bulunan ok işaretine tıklayarak açılır menüyü açın.
2. Adım: Açılır menüden "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.
3. Adım: Ayarlar sayfasında sol menüden "Genel" seçeneğini seçin.
4. Adım: "Adınızı Değiştirin" bölümünde yer alan "Düzenle" butonuna tıklayın.
5. Adım: Yeni açılan sayfada "Yeni Ad" ve "Yeni Soyad" alanlarına doğru şekilde düzeltmek istediğiniz ismi yazın.
6. Adım: İsim düzeltme işleminden sonra "İnceleme İste" butonuna tıklayın.
7. Adım: Facebook, isim düzeltme talebinizi inceleyecek ve gerekli onayları sağladıktan sonra isminiz düzeltilecektir.
Bu adımları takip ederek Facebook'ta yanlış yazılan isminizi düzeltebilirsiniz. İsim düzeltme işlemi genellikle kısa sürede tamamlanır, ancak bazen Facebook'un onay süreci biraz daha uzun sürebilir. Bu durumda sabırlı olmanız önemlidir.
Facebookʼta Yanlış Yazılan İsim Nasıl Düzeltilir?
| Facebook üzerinde yanlış yazılan isim nasıl düzeltilir? |
| Profilinizi düzenleyerek adınızı doğru şekilde yazabilirsiniz. |
| Ayarlar sekmesine girerek isminizi düzeltebilirsiniz. |
| Adınızı yanlış yazılan şekliyle arama yaparak düzeltebilirsiniz. |
| İsminizi Facebook destek ekibiyle iletişime geçerek düzeltebilirsiniz. |
Facebook hesabınızda isim düzeltme işlemi nasıl yapılır?
İsminizi değiştirmek için ayarlar bölümünden profil düzenlemesine gidin.
Profil sayfanızda adınızı düzeltmek için "Düzenle" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Yanlış yazılan ismi doğru haliyle güncellemek için "Düzenle" butonunu tıklayın.
İsminizi Facebook destek ekibi aracılığıyla düzeltme talebi oluşturarak düzeltebilirsiniz.