Son Konular

Facebookta grup paylasimi nasil yapilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Facebookta grup paylaşımı nasıl yapılır?

Klasik mobil tarayıcı deneyimi
- Facebook'un sağ üstündeki simgesine dokunun ve sonra Gruplar kısmına inip grubunuzu seçin.
- Bir şeyler yaz…
- Telefonunuzun kütüphanesinden bir fotoğraf veya video seçin, ardından Bitti'ye dokunun.
- İsteğe bağlı olarak açıklamanızı yazın ve Paylaş'a dokunun.

Facebook gruba nasıl mesaj atılır?

Adımlar
- Facebook hesabın ile Messenger uygulamasına giriş yap. Facebook uygulamasından mesaj gönderemezsin.
- "Yeni Mesaj" butonuna dokun.
- Konuşmaya bir kişi ekle.
- Grup konuşması oluşturmak için daha çok kişi ekle.
- Gruba göndermek istediğin mesajı yaz.
- Mesajı yazmayı bitirdiğinde gönder.
- Grup konuşmasının adını değiştir.

Facebook paylaşım nasıl yapılır?

Ziyaret ettiğiniz bir Sayfada bir şey paylaşmak için:
- Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Paylaşımda bulunmak istediğiniz Sayfayı aratın ve açılır menüden seçin.
- Sayfaya bir şeyler yaz'a dokunun.
- Gönderinizi oluşturun ve Paylaş'a dokunun.

Bir grupta paylaştığımız bir şeyi arkadaşlarımız görür mü?

Bir grupta paylaştığımız bir şeyi arkadaşlarımız görür mü?
Örneğin, herkese açık bir grupta paylaşımda bulunduğunuzda veya yorum yaptığınızda, gönderi veya yorumunuz herkese açık olacak ve herkes tarafından görülebilecektir.

Gruplarda neden paylaşım yapamıyorum?

Gruplarda neden paylaşım yapamıyorum?
Bir grupta gönderi paylaşamıyor, yorum yapamıyor veya katılımda bulunamıyorsanız grup yöneticilerinden biri gönderi paylaşmanızı, yorum yapmanızı veya katılımda bulunmanızı geçici olarak engellemiş olabilir.

Facebook paylaşımları suç mu?

Bu madde içeriğine dayanılarak Facebook Paylaşımlarına ve Twitter RT'lerine ceza verilebilir. Ayrıca birçok suç için paylaşma ve yayma da suçun kapsamında olduğundan Müstehcenlik, Özel Hayatın Gizliliğinin İhlali, Hakaret gibi suçlarda paylaşım yoluyla işlenebilir.

Facebook mesaj nasıl gönderilir?

- Facebook'un üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Yeni bir konuşma başlatmak için Yeni Mesaj simgesine dokunun.
- Alıcı alanına bir ad yazmaya başlayın.
- Mesaj göndermek istediğiniz kişiyi veya kişileri seçin.
- Mesajınızı yazın ve Gönder'e dokunun.

Facebook Yardım Merkezine nasıl mesaj atılır?

Facebook'tan yardım istemek için ise[email protected]adresini kullanabilirsiniz. Herhangi bir uyarı için ise[email protected]adresi ile facebook yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Facebook paylaşım izinleri nerede?

Facebook paylaşım izinleri nerede?
Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Aşağı inip Ayarlar'a dokunun. İzinler kısmına gidin ve Uygulamalar ve İnternet Siteleri'ne dokunun. Uygulamalar, İnternet Siteleri ve Oyunlar'a gidin ve Düzenle'ye dokunun.

Facebookta gönderiler nasıl gizlenir?

Facebookta gönderiler nasıl gizlenir?
- Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine ve sonra adınıza dokunun.
- Düzenlemek istediğiniz gönderiye inin.
- Gönderide simgesine ve ardından Gizliliği Düzenle'ye dokunun.
- Görünen seçeneklerden gönderiyi kimlerin görebileceğini seçin (ör. Herkese Açık, Arkadaşlar, Sadece Ben).

Geçmiş gönderileri sınırla ne demek?

Geçmiş Gönderileri Sınırla, sadece sizin paylaştığınız gönderilerin hedef kitlelerini düzenler. Başka birinin gönderisinde etiketlendiyseniz o gönderinin hedef kitlesini gönderiyi paylaşan kişi kontrol eder. Başka birinin profilinde bir şey paylaştığınızda, gönderinin hedef kitlesini o kişi seçer.

Başkalarının senin zaman tünelinde paylaştığı gönderileri kimler görebilir?

Not: Profilinizdeki gönderiler, Haber Kaynağı ve Arama gibi Facebook'taki başka yerlerde de paylaşıldıkları hedef kitle içerisindeki kişiler (ör. arkadaşlar, herkese açık, özel) tarafından görülebilir.

Grup paylaşım nedir?

İçeriği başka bir grup içeren bir grupla paylaşırsanız alt grubun üyeleri, içerik için üst grupla aynı erişim iznine sahip olur. Bir gruptan kaldırılan üyeler, grupla paylaşılan içeriğe erişimi kaybeder.

Facebookta grup gizliliği nasıl kaldırılır?

Facebookta grup gizliliği nasıl kaldırılır?
Facebook'un sağ üstündeki simgesine dokunun ve ardından Gruplar'a dokunup grubunuzu seçin. Grubun adına dokunun ve Grup Bilgileri'ni seçin. Ayarlar'a dokunun. Gizlilik'e dokunun ve Üyelere Özel'i seçin.

Facebook'ta grup paylaşımı yapmak oldukça basit bir işlem, ancak bazı detaylar önemli olabilir. İşte adım adım bir grup paylaşımı nasıl yapılır:

1. Klasik mobil tarayıcı deneyimi ile:
- Facebook'un sağ üstündeki simgesine dokunun ve Gruplar kısmına gidin. Ardından paylaşım yapmak istediğiniz grubu seçin.
- Paylaşmak istediğiniz şeyi yazın.
- Telefonunuzun kütüphanesinden bir fotoğraf veya video seçin ve Bitti'ye dokunun.
- İsteğe bağlı olarak açıklamanızı yazın ve Paylaş'a dokunun.

Facebook gruplarına mesaj atmak için ise şu adımları izleyebilirsiniz:
- Facebook hesabınız ile Messenger uygulamasına giriş yapın. Facebook uygulamasından mesaj gönderemezsiniz.
- "Yeni Mesaj" butonuna dokunun.
- Konuşmaya bir kişi ekleyin veya grup konuşması oluşturarak daha fazla kişiyi ekleyin.
- Mesajınızı yazın ve Gönder'e dokunun.

Facebook'ta paylaşım yapmak için de şu adımları takip edebilirsiniz:
- Ziyaret ettiğiniz bir Sayfa üzerinde paylaşım yapmak için Facebook'un sağ üst köşesindeki simgeye dokunun.
- Paylaşım yapmak istediğiniz Sayfayı arayın, açılır menüden seçin.
- Sayfaya bir şeyler yazın ve Paylaş'a dokunun.

Bir grupta paylaştığınız şeyleri arkadaşlarınız görebilir. Herkese açık bir grupta paylaşım yaptığınızda veya yorum yaptığınızda, gönderi veya yorum herkese açık olacak ve herkes tarafından görülebilecektir.

Paylaşım yapamamanız durumunda, grup yöneticilerinden biri geçici olarak paylaşım yapmanızı engellemiş olabilir. Bu durumda yöneticilerle iletişime geçerek sorunu çözebilirsiniz.

Facebook paylaşımları da suç teşkil edebilir. Müstehcenlik, özel hayatın gizliliğinin ihlali, hakaret gibi suçlar paylaşım yoluyla işlenebilir ve bu durumda ceza alabilirsiniz.

Facebook mesaj göndermek için yukarıda verilen adımları izleyebilirsiniz. Facebook Yardım Merkezi'ne ise[email protected]adresi üzerinden yardım isteyebilirsiniz.

Facebook paylaşım izinleri ise Ayarlar bölümünden ve İzinler kısmından düzenlenebilir. Uygulamalar ve internet siteleri üzerindeki izinler de buradan kontrol edilebilir.

Geçmiş gönderileri sınırlama da önemli bir konudur. Bu seçenek, sadece sizin paylaştığınız gönderilerin hedef kitlelerini düzenler. Başka birinin gönderisinde etiketlendiyseniz o gönderinin hedef kitlesini gönderiyi paylaşan kişi kontrol eder.

Grup paylaşımı ise içeriği başka bir grup içeren bir grupla paylaşıldığında alt grubun üyeleri, içerik için üst grupla aynı erişim iznine sahip olur.

Son olarak, Facebook grup gizliliğini kaldırmak istiyorsanız grup ayarlarına gidip Gizlilik seçeneklerinden Üyelere Özel'i seçebilirsiniz. Bu sayede grup içeriği genel halka açık hale gelir.

Telefonda hangi marka daha iyi?

Yabanci ogrenciler icin neden Turkiye?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt