Son Konular

Facebook hesabina ulasamiyorum ne yapmam lazim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Facebook hesabına ulaşamıyorum ne yapmam lazım?

facebook.com/login/identify adresine gidin ve talimatları izleyin. Facebook hesabınıza giriş yapmak için daha önce kullandığınız bir bilgisayarı veya cep telefonunu kullandığınızdan emin olun. Geri almak istediğiniz hesabı aratın. Hesabınızı ad, e-posta adresi veya telefon numarasına göre aratabilirsiniz.
E-posta ve şifresi unutulan facebook nasıl bulunur?
Facebook Şifremi Unuttum, Giremiyorum. Ne Yapabilirim?
- Girdiğiniz e-postalarınıza kod içeren bir mesaj gönderilmiştir.
- E-posta adresinizi kontrol edip "kodu gir" yazılı boşluğa gönderilen 6 haneli kodu yazabilirsiniz.
- Kodu girdikten sonra "devam" sekmesine basarak işleminizi devam ettirebilirsiniz.
Facebook hesap incelemesi ne kadar sürer?
Güvenlik kontrolünü tamamladıktan sonra, Facebook hesabınıza giriş yapmadan önce 24 saat beklemeniz gerekir. Bu süre içerisinde hesabınız Facebook'taki arkadaşlarınız tarafından görülebilir ancak siz hesaba erişemezsiniz.

Face adresimi nasıl bulabilirim?

Facebook arkadaşlarınızın birinden profilinizdeki Hakkında kısmına bakıp İletişim Bilgileri kısmında kayıtlı olan e-posta veya cep telefonu numarasını size göndermesini isteyin. Şu ana kadar sahip olduğunuz tüm e-posta adreslerini veya cep telefonu numaralarını girmeyi deneyin (her seferde bir tane girin).
Facebook hesabı nasıl kurtarılır?
Giriş yapamadığım eski bir Facebook hesabını nasıl geri alırım?
- simgesine dokunun ve profilin adını girin.
- Şikayet etmek istediğiniz profilin adına dokunun.
- simgesine ve ardından Destek Bul veya Profili Şikayet Et'e dokunun.
- Başka Bir Şey'e ve ardından İleri'ye dokunun.
- Bu hesabı geri al'a dokunun ve adımları izleyin.
Facebook kısıtlama nasıl kaldırılır?
Ayarlarınızın sol sütununda Engelleme'ye tıklayın. Kullanıcıları Engelle kısmında engellediğiniz kişilerin listesini görürsünüz. Engellemesini kaldırmak istediğiniz kişinin adının yanındaki Engellemeyi Kaldır'a tıklayın. Kişinin engellemesini kaldırma işlemini tamamlamak için Onayla'ya tıklayın.

Facebooktan e-posta nasıl öğrenilir?

Kullanıcı adı, kişiselleştirilmiş Facebook URL'nizdir (internet adresidir) ve profilinizi görüntülediğinizde tarayıcınızın adres çubuğunda "http://www.facebook.com/”dan sonra görünür. Giriş yaptıktan sonra, giriş yapmada kullandığınız e-posta adresini bulmak için Hesap sayfasının Ayarlar bölümünü irdeleyin.
E-posta ve şifremi unuttum ne yapmalıyım?
"Güvenlik" bölümünün altında Google'da oturum açma'yı seçin. Şifre'yi seçin. Tekrar oturum açmanız gerekebilir….
- Gmail Hesap Kurtarma sayfasına gidin.
- Karşınıza çıkan ekranda şifrenizi unuttuğunuz Gmail adresinizi yazın ve İleri tuşuna basın.
- Google hesabı ile kullandığınız son şifreyi girmenizi isteyecektir.
Facebook hesap onayı nasıl yapılır?
Hesap oluşturma işlemini tamamlamak için hesap oluştururken kullandığınız e-posta adresi veya cep telefonu numarasının size ait olduğunu onaylamanız gerekir: Cep telefonu numaranızı onaylamak için kısa mesajla (SMS) aldığınız kodu giriş yaptığınızda görünen Onayla kutusuna girin.

Facebook e-posta adresi nasıl bulunur?

Eski Facebook görünümüne nasıl geçilir?
Eski tasarıma dönebilmeniz için sağ üst tarafta bulunan üçgen işaretine tıklayarak Klasik Facebook'a Geçiş Yap seçeneğine tıklayın. Sayfa otomatik olarak yenilenecek ve eski tasarıma kavuşacaksınız.

Formaldehit Hangi urunlerde var?

Memur 4A mi 4B mi 4C mi?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt