Son Konular

Fabrikalar kapaniyor mu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Fabrikalar kapanıyor mu?

29 Nisan 2021 perşembe akşamı 19:00'dan başlayıp, 17 Mayıs pazartesi 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihler arasında kesintisiz sokak kısıtlaması uygulanacaktır. Üretim imalat, temizlik gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç tüm işyerlerine ara verilecektir.

By Fabrika kime ait?

Morhipo, Boyner Holding tarafından kurulan e-ticaret markasıdır. Morhipo, bir giyim mağazası olmasının dışında ev eşyaları ve kozmetik ürünleri de satmaktadır. 2015 yılında kendi markası olan People by Fabrika, Agenda, D by Divarese'i online sitesinde satışa sunmuştur.

Tekstiller tam kapanmaya dahil mi?

Tekstiller tam kapanmaya dahil mi?
TEKSTİL FABRİKALARI TAM KAPANACAK MI? İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen üretim, imalat, gıda, temizlik, sağlık gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç, tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecektir.

Fabrikalar çalışıyor mu?

Fabrikalar çalışıyor mu?
Tam kapanma döneminde fabrikalar hizmetlerini sürdürecek. Özellikle üretim, tedarik, lojistik gibi alanlarda faaliyet gösteren işletmeler, tam kapanmadan muaf tutulacak. Bu tarz işletmelerde çalışan vatandaşlar da tam kapanma döneminde belli şartlarda sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak.

Sokağa çıkma yasağı Fabrikalar açık mı?

"29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz. İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen istisna tutulan kuruluşlar hariç, tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecektir.

Tam kapanmada tekstil calisacak mi?

TAM KAPANMADA FABRİKALAR ÇALIŞACAK MI? Tam kapanma sürecinde üretim, imalat, gıda, temizlik, sağlık gibi istisna alanlar hariç tüm iş yerleri kapatılacak. Yani fabrikalar kapanmayacak. Konu ile ilgili detaylı bilgilerin İçişleri Bakanlığı Genelgesinde yer alması bekleniyor.

Tam kapanmadan tekstil muaf mı?

Tam kapanmadan tekstil muaf mı?
İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgede, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan yerler ve kişilerin listesinde tekstil sektörü yer almadı.

Fabrikalar çalışacak mı?

Fabrikalar çalışacak mı?
FABRİKALAR KAPANACAK MI? TAM KAPANMADA FABRİKALAR ÇALIŞACAK MI? Tam kapanma sürecinde üretim, imalat, gıda, temizlik, sağlık gibi istisna alanlar hariç tüm iş yerleri kapatılacak. Yani fabrikalar kapanmayacak.

Evet, sizin paylaştığınız bilgilere göre 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiliyor. Bu süreçte kesintisiz sokak kısıtlaması uygulanacak ve üretim imalat, temizlik gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar haricinde tüm işyerlerine ara verilecektir.

Fabrikaların kapanıp kapanmayacağı ve çalışıp çalışmayacağı ile ilgili bilgi almak için İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen detaylara bakılması gerekmektedir. Belirli sektörler (üretim, imalat, gıda, temizlik, sağlık gibi) istisna tutulmakla birlikte diğer iş yerleri faaliyetlerine ara verecektir.

Tam kapanma döneminde fabrikaların hizmetlerini sürdüreceği, özellikle üretim, tedarik, lojistik gibi alanlarda faaliyet gösteren işletmelerin tam kapanmadan muaf tutulacağı belirtilmektedir. Bu sektörlerde çalışan vatandaşların da belirli şartlarda sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacağı ifade edilmektedir.

Tekstil sektörünün tam kapanma sürecinde çalışıp çalışmayacağı konusunda henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, genel olarak üretim, imalat gibi sektörlerin kapanmayacağı ve faaliyetlerini sürdüreceği belirtilmektedir. Detaylı bilgiler için resmi açıklamaların takip edilmesi önerilir.

Ataturk egitimini nerede tamamlamistir?

Yabanci dilde bir kitap nasil okunmali?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt