Son Konular

Ezel Selma kim oldurdu?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Ezel Selma kim öldürdü?

Ezel'de diziden ayrılan isim Selma oldu. Kızı Azad'ın düğününde Kenan'ın adamları tarafından öldürülen Selma'yı önce Ezel gördü. Kalbinden vurulan Selma için, en büyük hayal kırıklığı ise Ramiz'e aitti.

Sekiz Ramizin oğlu mu?

Sekiz/Ramiz Karaeski Ramiz'in torunu ve adaşı. Küçük yaşta Kenan tarafından kaçırılmış ve Ramiz'e karşı doldurulmuştur. Katil olarak yetiştirilmiş Sekiz son anlarında gerçekleri fark etmiş ancak görevine ihanet edememiştir. Hastanede Ezel tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür.

Ramiz Dayı Ezele neden yardım ediyor?

Ramiz Dayı, kızı ile konuşurken Ömer'e neden yardımcı olduğunu da açıkladı. Ramiz Dayı, yıllar önce ihanet ederek yollarını ayırdığı Kenan Bilir ile hasım olduktan sonra kendisinden daha güçlü ve daha genç birine ihtiyaç duyduğu için Ömer'e yardımcı olduğunu söyledi.

Ezel dizisinde Azad kimin kızı?

İstanbul'a geldiğinde her şeyi bileğinin gücüyle halletmeye çalışan Ramiz, Kenan'la ayrı kaldığı dönemde bilginin de gerekli olduğunu anlamış ve kendini geliştirmeye bu sırada başlamıştır. Hayattaki en değerli varlığı, Kenan'ın katliamından sağ kalan tek çocuğu, kızı Azad'dır.

Selma kimdir Ezel?

Ezel dizisinde güçlü iki erkek arasında kalan ve büyük bir intikamın başrol oyuncusu haline gelen Selma Hünel'in gençliğini, 1985 doğumlu, İ.Ü Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu Zeynep Köse canlandırıyor.

Ezel Ramiz in oğlu mu?

Ezel Ramiz in oğlu mu?
Ramiz Dayı Ezel için "o benim son oğlum" dedi. ATV'nin sevilen dizisi Ezel'in bu hafta yayınlanan bölümünde Ramiz Dayı akıllarda öyle bir soru işareti bıraktı ki… Yok artık! Ezel Ramiz Dayı'nın oğlu çıktı!

Ramiz Dayının kaç çocuğu var?

Tuncel Kurtiz tarafından yetişkin hâli, gençliği ise Ufuk Bayraktar tarafından canlandırıldı. Ramiz Dayı ilk defa 12 Ekim 2009'da yayımlanan Aşk Ölümden Güçlüdür bölümünde göründü ve 61. bölümde diziden ayrıldı….
Ramiz Karaeski
Çocuklar | Azad Karaeski Selim Karaeski (öldü) Uğur Karaeski (öldü) Ali Temel Karaeski (öldü)

Ali ezeli hangi bölümde öğreniyor?

Ezel 30. bölüm ATV ekranlarında en heyecanlı sahneleriyle yayınlandı. Ezel dizisinin yeni bölümünde birçok kişi bilmediklerini öğrendi. Ezel'in ağzından Ömer olduğunu öğrenen Kerpeten Ali, öldü. Ezel de adım adım finale doğru gidilirken heyecan da doruğa çıktı.

Eyşan Ömere ne yaptı?

Eyşan Ömere ne yaptı?
Onunla evlenecek, kenar mahallesinde mutlu mesut yaşayacaktı. O umutla askere gitti. Döndüğünde her şey değişmişti… Döndükten kısa bir süre sonra sevgilisi Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abim dediği Ali, bir otelin kumarhanesini soydular, bir güvenlik görevlisini öldürdüler, suçu da Ömer'in üstüne attılar.

Ezel Azad Kenan Birkanın kızı mı?

tevfik zaim'i cep telefonuna tefvik ismiyle kaydeden kurgusal karakter. ramiz karaeski'nin halası. dizideki en itici karakter hikayeye katkısı yoktan biraz fazla. kenan birkanın kızıydı bu ama ilerleyen bölümlerde dalgaya geldi, gözden kaçtı galiba.

Ramiz Kenan kim haklı?

tartışmasızdır. haklı değildir,haklı olsaydı son sözü ramiz dayı söylemezdi. haklıdır.

Ezel Selma kim öldürdü?
Ezel'de diziden ayrılan isim Selma oldu. Kızı Azad'ın düğününde Kenan'ın adamları tarafından öldürülen Selma'yı önce Ezel gördü. Kalbinden vurulan Selma için en büyük hayal kırıklığı ise Ramiz'e aitti.

Sekiz Ramizin oğlu mu?
Sekiz/Ramiz Karaeski, Ramiz'in torunu ve adaşıdır. Küçük yaşta Kenan tarafından kaçırılmış ve Ramiz'e karşı doldurulmuştur. Katil olarak yetiştirilmiş olan Sekiz, son anlarında gerçekleri fark etmiş ancak görevine ihanet edememiştir. Hastanede Ezel tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür.

Ramiz Dayı, yıllar önce ihanet ederek yollarını ayırdığı Kenan Bilir ile hasım olduktan sonra kendisinden daha güçlü ve daha genç birine ihtiyaç duyduğu için Ömer'e yardımcı olduğunu açıklamıştır.

Ezel dizisinde Azad kimin kızı?
Azad, Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin kızıdır. Kendisi Kenan'ın katliamından sağ kalan tek çocuğudur.

Selma kimdir Ezel?
Ezel dizisinde güçlü iki erkek arasında kalan ve büyük bir intikamın başrol oyuncusu haline gelen Selma, Hünel'in gençliğini canlandıran karakterdir.

Ezel Ramiz in oğlu mu?
Ezel, Ramiz'in oğlu değildir. Ramiz Dayı Ezel için "o benim son oğlum" dediği sahnede duygularını ifade etmiştir fakat Ezel asıl olarak Ramiz'in torunudur.

Ramiz Dayının kaç çocuğu var?
Ramiz Dayı'nın çocukları Azad Karaeski, Selim Karaeski, Uğur Karaeski ve Ali Temel Karaeski'dir. Azad hariç diğer çocukları dizide ölmüştür.

Ali ezeli hangi bölümde öğreniyor?
Ali, Ezel dizisinin 30. bölümünde Ezel'in aslında Ömer olduğunu öğrenir ve bu durum karşısında oldukça şaşırır. Heyecan dolu sahnelerle dolu olan bu bölüm izleyicileri büyük bir merak içinde bırakmıştır.

Eyşan Ömere ne yaptı?
Eyşan, sevgilisi Ömer'in arkadaşlarıyla işledikleri suçları onun üzerine atmış ve onun hayatını tamamen değiştirmiştir. Bu durum Ömer'in hayatında büyük bir dönüm noktası olmuştur.

Ezel Azad Kenan Birkanın kızı mı?
Azad, Kenan Birkan'ın kızıdır ve Ramiz Karaeski'nin torunudur. İlerleyen bölümlerde bu detayın dikkatten kaçtığı belirtilmiştir.

Ramiz Kenan kim haklı?
Ramiz, Kenan'ın Karısı Ayşan'a yaşadıkları trajedinin sorumlusunun kendisi olduğunu söylemiş ve vicdan azabı çekmiştir. Dolayısıyla, Ramiz kendini suçlu görmüştür.

Paladyum ne zaman bulundu?

Erica ismi hangi ulkenin?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt