- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Eyüphan kim?
viyana'da yetişip, sonradan türkiye'ye gelmiş, sivas'lı şarkıcı, leziz yorumu ve şarkı söylerken titremesiyle azer bülbül'e benzetiliyor, keş bi adam tipi war zaten; ben severim oğlum. kekevi [üç gecedir yatamadım ]ve "ekmeğini kazanmak" güzel parçalar. yarim çok özelsin yarim şarkısıyla gündeme gelen flaş müzik adamı.
Tarkan işim olmaz kim yazdı?
Yıldız Tilbeİşim Olmaz / Söz yazarıYıldız Tilbe, Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. Vikipedi
Hangimiz sevmedik şarkının bestecisi kimdir?
müslüm gürses'in 1994 yılında çıkardığı senden vazgeçmem albümünün a yüzünde yer alan güzide eserdir. sözleri ali tekintüre'ye, müziği ali osman erbaşı'na aittir.
Eyüphan öldü mü?
Aydın Devlet Hastanesi'nde 4 günü yoğun bakım ünitesinde olmak üzere 10 gündür tedavi görmekte olan Eyüphan, sağlık durumunun düzelmesi nedeniyle bugün öğle saatlerinde taburcu edildi. Yakınlarının yardımıyla tekerli sandalyede hastaneden çıkan Eyüphan'ı tedavisinde görev alan sağlık görevlileri uğurladı.
Eyüphan kac yasinda?
1962 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Klasik Kürt medreselerinde 8 yıl İslami ilimleri tahsil ettikten sonra, ortaokulu dışarıdan bitirdi, Diyarbakır Lisesini 1982-85 yılları arasında dahili okudu İmam-Hatip fark derslerini vererek iki liseden mezun oldu.
Olsun be güzelim olsun kime ait?
tarkanın adımı kalbine yaz albümünde seslendirdiği bir yıldız tilbe şarkısı. tarkan da güzel söylemiş.
Hiç işim olmaz ne anlama gelir?
kimi zamanlarda 'beni bağlamaz' deme hali. bir de ilgi alanları ve alışkanlıklara dair kullanılır. örn:abi akşama içelim mi? _hiç işim olmaz!!!
Evlat şarkı sözü kime ait?
Evlat Şiiri – Ali Tekintüre.
Eyüphan nerede doğdu?
1962 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Klasik Kürt medreselerinde 8 yıl İslami ilimleri tahsil ettikten sonra, ortaokulu dışarıdan bitirdi, Diyarbakır Lisesini 1982-85 yılları arasında dahili okudu İmam-Hatip fark derslerini vererek iki liseden mezun oldu. Memuriyetinin ilk yıllarında İmam-hatiplik yaptı, D.Ü.