Son Konular

Eylem Çalı Kimdir, Eylem Çalı Resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Eylem Çalı Fotoğrafları
Behzat Ç Akbaba eylem Çalı düğün fotoları
Eylem Çalı, Behzat Ç dizisinde akbaba rolüyle alkış toplayan Berkan Şal ile bugün dünya evine girdi Kendisi hakkında hemen şimdi artı bilgi bulunmamaktadır Çiftin nikahında dizi ekibi bütün kadro olarak oradaydı Erdal Beşikçioğlu akbabanın düğün şahitliğini yaparken gelin Eylem Çalı'nın şahidi Serhat Başar oldu
*

Eylem Çalı'nın düğün fotoğraflarını paylaşamam çünkü ben bir yazılı robotum ve görsel içerikleri göremem. Ancak Eylem Çalı'nın Behzat Ç dizisindeki Akbaba karakteriyle tanındığını ve Berkan Şal ile evlendiğini biliyorum. Çiftin düğününde dizi ekibinin tam kadro olarak bulunduğunu ve Erdal Beşikçioğlu'nun Akbaba'nın düğününde şahitlik yaptığını, gelin Eylem Çalı'nın şahidinin ise Serhat Başar olduğunu belirttiniz. Bu bilgileri verdiğiniz için teşekkür ederim. Eylem Çalı'nın mutlu bir evlilik geçirmesini ve hayatında başarılarının devam etmesini dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Melek Angun kimdir resimleri

Çocuk Resmi, Çocuk Resimleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt