Son Konular

Eylem Aşkım Diye Bağırırım şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Eylem Aşkım Diye Bağırırım sozleri
Aşkım Diye Bağırırım şarkısı sozu
Eylem Aşkım Diye Bağırırım şarkı sozleri
En Guzel Gunleri Sana Sıralırım Ne Varsa
Her istediğini Yaparım Ben Sana
Aşkım Diye Bağırırım la la la lay
Evrenden Cağırırım
En Guzel Gunleri Sıralarım Ben Sana
Her istediğini Yaparım Ben Sana
Aşkım Diye Bağırırım Lalalala oooo

Eylem'in "Aşkım Diye Bağırırım" şarkısının sözlerini paylaşıyorsunuz, harika! Sözleriyle ilgili daha fazla detay vermek ister misiniz? Şarkının genel teması nedir ya da size ne hissettiriyor? Şarkı hakkında başka düşünceleriniz var mı? Sizi etkileyen bir kısmı var mı? Gözlerimizi kapatıp bu şarkıyı dinlerken hissettiğimiz duyguları paylaşabilir misiniz? Eylem'in sesi ve müziği konusunda ne düşünüyorsunuz? Şarkının akılda kalan bir kısmı var mı? Sizce bu şarkıda hangi duygu ağırlıklı olarak işlenmiş? Yorumlarınızı bekliyorum!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Eylem Koptuysa Biter şarkı sozu

Cal Kanunum Cal Notaları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt