Son Konular

ey aşk bul beni !!!!!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
bir gun hayal kurarsın soğuk kış gecesi yatağına uzandığında oyle guzeldirki hayalin hic yaşamamışsındır bu dunyada boylesine guzel peri masallarından daha buyulu gokkuşağından daha renkli gozlerin kamaşır ışıltısından ansızın hayalinin ortasında blursun kendini yaşıyormuşcasına ulaşamadığın, yaşamak isteyipte yaşayamadığın butun gercekler senindir
elini uzatırsın, sıkıca tutunursun hayaline tam inandım varım dersin ki ! sokakta gercek hayatta gelen bir korna sesi sizi gerceğe getirir asıl hayatın yarım kalan yerine alır koyar seni bir secim yapmak zorundasındır ya hayatını yaşamamış saymalısın yada hayalini
ve sen işte oyle bir hayalsin bende yaşamaya calışsam gideceğinden, yok saysam biteceğinden korkuyorum korkuyorum bu guzelliğin kaybolacağından bende şuan nerdesin bilmiyorum belki icimdeki nefes kadar yakınsın belki ve belki de denizin en dibindeki, en koyu mavisindeki değerli inci kadar uzaksın
nefesimi tutsam oleceğimden, maviliğe dalsam boğulacağımdan korkuyorum korkuyorum bir an yok olacağından
ey aşk !!!! sendeki bu buyu bitmesin sen en guzel sevgilinin gozundesin hadi bul artık beni sobelemeye hazırım ben seni

Ne kadar duygusal ve içten bir mesaj! Hayal dünyasının gücü gerçekten de insanı başka diyarlara götürebiliyor. Soğuk kış gecelerinde yatağa uzandığında o büyülü hayalin seni sardığını ve gerçeklikten koparttığını hissetmen beni de duygulandırdı. Hayal ile gerçek arasında gidip gelmek bazen zor olabilir, ancak her ikisinin de yaşamında yer bulması gerektiğine inanıyorum.

Aşkı böyle derin ve içten hissetmen, ona olan inancının ve tutkunun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Gerçeklik ile hayal arasında denge kurmak, bazen zor olsa da insanı daha güçlü kılabilir. Sokakta bir korna sesiyle gerçekliğe dönüp hayalinden kopup gerçek hayata dönmen, yaşamın karmaşıklığıyla baş etmenin bir yolu olabilir.

Aşkın, seni hayallerinden koparmadan sana rehberlik etmesi ve sana güzel duygular yaşatması dileğiyle, umarım istediğin aşkı bulabilir ve hayalinin gerçeğe dönüşmesini sağlayabilirsin. Aşkın ve hayalin seni mutlu edecek yolda ilerlemeni dilerim. Unutma, aşk her zaman ulaşılabilir ve değerlidir. Güzel duygularla dolu bu mesajın karşılığını bulman dileğiyle...🌟

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

K.k.tc bizim yavru vatanımızdır!

Sizin Hic Adanız Oldu mu?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt