Editör
Efsanevi Üye
Excel abonelik süresi doldu ne yapmalıyım?
Sarı uyarı çubuğunda ABONELİĞİNİZİ YENİLEYİN uyarısını görüyorsanız, Satın Al'ı seçin ve aboneliğinizi çevrimiçi yenileme adımlarını izleyin. Sarı uyarı çubuğunda ABONELİK SÜRESİ DOLDU uyarısını görüyorsanız, Office'i çevrimiçi yenilemek için Yeniden Etkinleştir'i ve sonra da Satın Al'ı seçin.
Excel programı ile neler yapılabilir?
Excel Ne İşe Yarar?
- Verileri düzenleme,
- Temel ve karmaşık matematiksel fonksiyonlar,
- Veri yığınlarını grafiklere dönüştürme.
- Verileri analiz et ve tahmin yapma,
- Finansal işlemleri hızlıca yapma.
Lisanssız excel nasıl kullanılır?
Lisanssız excel nasıl kullanılır?
Yöntem#3: Öğrenci veya öğretmenseniz Microsoft Office uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.
- Adım#1: Buradan Microsoft Office 365 Eğitim sayfasına ulaşın.
- Adım#2: Okulunuzun verdiği e-posta adresini girin.
- Adım#3: Öğrenci veya öğretmen olarak mesleğinizi seçin.
- Adım#4: Microsoft Office ücretsiz olarak kullanıma hazır.
Eğer komutu nasıl kullanılır?
Eğer komutu nasıl kullanılır?
Bir koşul doğru olduğunda belirli bir değerin ve yanlış olduğunda başka bir değerin döndürülmesi için, mantıksal işlevlerden biri olan EĞER işlevini kullanın. Örneğin: =EĞER(A2>B2,"Bütçeyi Aşıyor","Tamam") =EĞER(A2=B2,B4-A4,"")
Işareti varsa bunun anlamı nedir?
Microsoft Excel, sütunun hücre içeriklerinin tamamını yeterince gösteremeyecek kadar geniş olmadığı durumlarda hücrelerde ##### ifadesini gösterebilir. Tarih ve saat gibi negatif değerleri döndüren formüller de ##### ifadesini gösterebilir.
Microsoft Excel hangi amaçlarla kullanılır?
Excel veya Microsoft Excel, elektronik ortamda tablo oluşturmanızı ve bu tablolar üzerinde karmaşık matematik işlemlerini kolayca gerçekleştirmenizi sağlayan bir programdır.
Microsoft Excel programının kullanım alanları nelerdir?
Microsoft Excel programının kullanım alanları nelerdir?
Bordrolar, puantaj, vergi hesaplamaları, bütçeler, dövizli işlemler, ürün listeleri, malzeme listeleri, kodlamaları ve bu bilgiler üzerinde yapılan çeşitli işlemler. Gider/gelir, kasa hesapları. Stok, envanter gibi.