Son Konular

Ex nedir sevgili?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ex nedir sevgili?

Ex aşk, herkes tarafından kullanılabilecek ve eski sevgili anlamına gelen bir kelimedir. Ex aşk, ex sevgili olarak da kullanılabiliyor. Ex Aşk Ne Demek? Ex aşk, eski sevgiliye söylenen bir kelimedir.

Ex Aşkım adlı şarkıyı kim seslendirdi?

Ex Aşkım (Kenan Doğulu) Official Audio #exaşkım #kenandoğulu – Esen Müzik – YouTube.
Ilişki de ex ne demek?
Aşk, Kadın ve Erkek arasında kurulan bir sevgi bağıdır. Ex kavramının Türkçe okunuşu "Eks" şeklindedir. Burada Ex kavramı İngilizce "Exitus" kelimesinden gelmektedir. Ex aşk; Kadın ve Erkek arasında kurulan sevgi bağının, bağlılık duygusunun ölmesi yani bitmesi anlamına gelmektedir.
Ex ne demek argo?
olmek, zibarmak. eski olmak. genelde eski olan seyin basina "ex-" seklinde getirilerek gecmis bir sey/kisi oldugu ifade edilir ingilizce dilinde.

Sen benim şarkılarımsın kim seslendirmektedir?

Cem Adrian & Hande Mehan'ın seslendirdiği, İlhan Şeşen'in parçası olan Sen Benim Şarkılarımsın'ın sözlerini ve video klibini sizlerle paylaşıyorum.

Part Time Lover adlı şarkıyı kim seslendiriyor?

Stevie WonderPart-Time Lover/Sanatçılar
Hastanın ex olması ne demek?
Tıpta eks olmak tabiri sıkça kullanılmaktadır. Eks kavramı İngilizce "Exitus"dan değil, Latince "Exitus Letalis" kavramından gelmektedir. Ölüm. 3. Ölümcül seyreden hasta.
Ex demek ne demek?
İngilizce bir kelime olan "ex" Türkçe'de; Sıfat olarak kullanıldığında; "eski, önceki, sabık", Edat olarak kullanıldığında; "den dışarı, de teslim, olmaksızın, olmadan, sız, siz" anlamına gelmektedir.

Tıp dilinde ex ne demek?

Ilişkide Crush ne demek?

Bir kullanıcı, başka bir kullanıcıya kalp gönderdiğinde şayet o kullanıcı da kendisini beğenmiş ve kalp göndermişse "crush" ifadesi ortaya çıkar. İLİŞKİDE CRUSH NE DEMEK? Buradan hareketle günlük hayatta da karşılıklı hoşlanma durumlarında crush kelimesi kullanılır hale geldi.
Sen benim şarkılarımsın adlı şarkıyı hangi grup seslendiriyor?
Türkiye'nin çeşitli illerinde konserler veren "Grup Gündoğarken" Türkiye'yi Malezya ve Mısır'da temsil etmiştir. 1986 yılında ilk albümleri Bir Yaz Daha Bitiyor çıktı. Bu albüm özellikle Bir Yaz Daha Bitiyor, Sen Benim Şarkılarımsın ve Sarmaş Dolaş şarkılarıyla beğeni topladı.
Sen benim şarkılarımsın kim yazdı?
İlhan ŞeşenSen Benim Şarkılarımsın/Söz yazarları

Fon perde olculeri nedir?

Kup kac parca?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri