Son Konular

Evlilikte 30 yila ne denir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Evlilikte 30 yıla ne denir?

New York Times'ın 2001 Almanağından aktarıyoruz: 20. yıl kristal, 25. yıl porselen, 30. yıl gümüş, 35. yıl inci, 40. yıl mercan, 45. yıl yakut, 50. yıl safir, 55. yıl altın, 60. yıl zümrüt, 70. yıl da pırlanta, (eğer insan ömrü elverirse) 75. yıl da platinmiş!

Evlilik yıldönümlerinde ne yazılır?

Seni seviyorum cümlesi, senin gibi bir kadın/adam için yeterli değil. Sen benim tek aşkım, tüm hayatım, tatlı karım/kocamsın. Ben her günümü seninle geçirmeye bayılıyorum. Ve her yıl dönümümüzde seninle bir yıl daha geçirdiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı sayıyorum.
Yıldönümünde ne yazılır?
Yıldönümüne Özel Kısa ve Uzun Kutlama Mesajları
1 yılda sevgiliye ne yazılır?
Sevgiliye Yıldönümü Mesajları

Sevgiliyle 1 yılda ne yapılır?

Yıldönümünde ne yapılır?

Evlilik yıl dönümü nasıl yazılır?

TDK'da kelimenin doğru yazımı "yıl dönümü" şeklinde ayrı yazılır.
Sevgiliye yıldönümünde ne yazılır?
Nice güzel yıllarımız olsun aşkım, seni hep seveceğim." "Senden önce sevmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu hiç bilmemişim. Seninle tattım en güzel duyguları, seninle yaşadım aşkın en mükemmel halini. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim, seni çok seviyorum."
Evlilikte Söğüt yılı ne demek?
Arada ufak tefek tatsızlıklar, anlaşmazlıklar da çıksa, tam kurumlaşma evresine girilmiştir. 7. Yıldönümünün adı 'bakır'dır. 9. Yıldönümü 'söğüt'tür.
Yıl Dönümünün Kelime Anlamı Nedir? Yıl dönümü, bir olayın üzerinden bir yıl veya yıllar geçtikten sonra olayın başladığı güne rastlayan gün, seneidevriye anlamında kullanılmaktadır. "Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz" diyen bir kişi o evliliğin üzerinden bir yılın geçtiğini belirtmektedir.
"Her günümü hiç bitmeyecekmiş gibi seninle yaşamak istiyorum. Birlikte daha güzel senelerimiz olsun sevgilim, seni çok seviyorum." "İyi ki rast gelmişsin ömrüme, iyi ki paylaşmışım yalnızlığımı seninle. Seni çok seviyorum biricik eşim, birlikte mutluluk dolu daha nice yıllara."
1 yılda sevgiliye ne alınır?
1. Yıldönümü Hediyesi Ne Alınır? 1. Yıldönümüne Özel 20 Hediye
1 yıl da ne yapılır?

15 cm kac numara?

Ikna etmek ne anlama gelir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye