Editör
Efsanevi Üye
Evernote nasıl?
Evernote nasıl kullanılır? Evernote'u kullanmak için yapmanız gereken oldukça basit. Öncelikle Evernote'un web sitesine girip kayıt formunu doldurmanız ve kaydolmanız gerekiyor. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra kullanım amacınızı belirlemeniz isteniyor.
One not başlatması nasıl yapılır?
One not başlatması nasıl yapılır?
OneNote'ta Aç komutu çalışmıyorsa eklentiyi etkinleştirin
- Araçlar > Eklentileri Yönet seçeneğine gidin.
- Göster açılan listesinde Tüm eklentiler'i seçin.
- Microsoft eklentilerini görene kadar eklenti listesini kaydırın ve SharePoint OpenDocuments Sınıfı eklentisine tıklayın.
One Driver nedir ne işe yarar?
OneDrive, kişisel dosyalarınızı tek bir yerde saklamanıza ve bunlara İnternet'e bağlı olan herhangi bir cihazdan ulaşmanıza olanak sağlar.
Evernote nasıl çalışır?
Evernote nasıl çalışır?
Kullanımı oldukça basit olan bu eklenti tarayıcınızla organik bir şekilde çalışıyor. Ve beğendiğiniz sayfadayken simgesine tıkladığınız anda kaydetme, kırpma ve etiketleme seçeneği çıkıyor. Kaydetme seçenekleri arasında makale, basitleştirilmiş makale, tam sayfa, yer imi, ekran görüntüsü gibi seçenekler var.
Evernote uygulaması nasıl kullanılır?
Öncelikle Evernote'un web sitesine girip kayıt formunu doldurmanız ve kaydolmanız gerekiyor. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra kullanım amacınızı belirlemeniz isteniyor. Ardından sizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılıyor ve uygulama size kendisini adım adım tanıtıyor.
Neden Evernote?
Neden Evernote?
Evernote, notlarınızı bir arada tutmanızı sağlayan, o notları tablet, PC ve mobil cihazlar ile senkronize eden bir uygulama. Not kelimesi geniş bir anlamda olsa da ben diyeyim blog yazısı, istatistik, siz deyin yemek tarifi bir çok datayı derli toplu gözümüzün önünde bulabiliyoruz sayesinde.
OneNote başlatılması nasıl yapılır?
OneNote eşitleme nasıl yapılır?
OneNote eşitleme nasıl yapılır?
Açılan gezinti bölmesinde, geçerli not defterinin adının yanındaki Not Defterleri açılan okuna tıklayın. Görüntülenen not defterleri listesinde, eşitlemek istediğiniz not defterinin adına sağ tıklayın, Eşitle'nin üzerine gelin ve Bu Not Defterini Eşitle'yi veya Tüm Not Defterlerini Eşitle'yi seçin.