Editör
Efsanevi Üye
Evde eğitimi alan öğrenci sınıf tekrarı yapar mı?
Buna göre, eğitim ve öğretime ara verilmesi ve sadece bir dönem puanının bulunması durumunda, öğrencilerin yıl sonu puanı, bir dönem puanı ile belirlenecek. Özel eğitim okullarında ve özel eğitim sınıflarında öğrenim gören öğrenciler, velilerin yazılı talepleri doğrultusunda sınıf tekrarı yapabilecek.
Nakil başvurusuna nereden bakılır?
Duyurular
- 1. https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapılır.
- Menüden "Kamu Kurumları" seçeneği tıklanır.
- 3. "Milli Eğitim Bakanlığı" seçeneğine tıklanır.
- 4. "MEB Öğrenci Nakil İşlemleri" seçeneğine tıklanır.
- Önünüze velisi olduğunuz öğrenciler listelenir.
Kaynaştırma eğitimi alan öğrenci sınıf tekrarı yapar mı?
Kaynaştırma eğitimi alan öğrenci sınıf tekrarı yapar mı?
(3) (Değişik ibare:RG-10/7/2019-30827) Tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim alan öğrenciler ile özel eğitim sınıflarında eğitimlerine devam eden öğrencilere başarısızlıklarından dolayı sınıf tekrarı yaptırılmaz.
RAM raporu olan öğrenci sınıfta kalır mı?
Eğer ram raporuyla kaynaştırma öğrencisi ise ve bep yapıyorsanız. Sözlü ve uygulamalı çalışmalar yapıyorsanız. Derslerdeki notları da BEP E Göre veriyorsanız. Sınıfı geçmek zorunda.
Lise nakilde adres Önemli mı?
Adrese dayalı olarak lise kayıtları yapılsa da okul kontenjanları, puanlar kayıt işlemi için önemli. İkametgah taşıma işleminin ardından bölgenizde bulunan liseye giderek gerekli başvuruları yapabilirsiniz.
Nakil Başvuru Sonuçları nereden bakılır?
Nakil Başvuru Sonuçları nereden bakılır?
sorusuna yanıt aranırken, yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvuruları da sorgulanıyor. LGS 1. nakil sonuçları www.meb.gov.tr adresinden öğrenilecek.
Okula nakil olup olmadığı nasıl anlaşılır?
E-Okul veli bilgilendirme sisteminden giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan seçenekler arasında kırmızı okun gösterdiği nakil durumu seçeneğine tıklayarak nakil durumunu öğrenebilirsiniz.