- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Eva ingilizce ne demek?
extravehicular activity (eva) i.
Namenin ingilizcesi ne?
"name" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 3 sonuç epistle i. letter i. love-letter i.
Sir ne demek ingilizcesi?
İsim efendim, beyefendi.
Namenin türkçesi ne demek?
Name kelimesi Türkçe'de "birine hitaben yazılan yazı, mektup" anlamına gelir. Farsça nāme نامه z "birine hitaben yazılan yazı, mektup" sözcüğünden alıntıdır.
Neva Eva ne demek hangi dil?
Farsça navā نوا z "melodi, nağme, armoni, (mec.) düzen" sözcüğünden alıntıdır. Farsça sözcük Avesta (Zend) dilinde aynı anlama gelen nivak sözcüğü ile eş kökenlidir. Bu sözcük Avesta (Zend) dilinde vak-, vaç- "seslenmek, söylemek" fiilinden ni+ önekiyle türetilmiştir.
Ewa ingilizce uygulaması ücretli mi?
Ewa English 1 Yıllık Ücret Çekimi Ewa English programını ücretsiz 1 hafta deneme süreci için indirdim ancak daha ilk günden kartımdan bir yıllık ücret olan 799.99 TL tahsil edildi.
Surname ne anlama gelir?
Surname kelimesinin Türkçe karşılığı soy addır. Bir kişinin soyadı o kişinin surname'idir.
Şir ne demek osmanlica?
Gizli, gizlenilen şey.
Ingilizcede efendim ne demek?
ma`am i. sir i.
Nağmeler mi name mi?
Not: Nağme kelimesinin "name" şeklinde yazılması yanlıştır. Çünkü name kelimesi mektup anlamında kullanılan başka bir kelimedir.
Nâme ne demek TDK?
is. (mektu:bu) Bir şey haber vermek, sormak, istemek veya duyguları bildirmek için birine çoğunlukla posta yoluyla gönderilen, zarfa konulmuş yazılı kâğıt, name: "Mektubunda diyorsun ki gel gayri / Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım." -B. S.
Farsça Neva ne demek?
Farsça kökenli bir isim olarak öne çıkan Neva ismi telaffuzu bir anlamı açısından son dönemlerde beğeni toplayan adlardan biridir. Neva Ne Demek? Neva kelimesi ses, müzikte bir makam, name, ses, mutluluk ya da refah anlamları taşımaktadır.
Neva ingilizce ne demek?
"neva" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 2 sonuç newah i. newa i.