Editör
Efsanevi Üye
Europass Sertifika Eki nereden alınır?
MYK Mesleki Yeterlilik Belgeleri için ulusal yeterliliklere ilişkin hazırlanan Europass Sertifika Eklerine MYK internet sitesinden erişilebileceği gibi Europass Sertifika Eki belge alınan yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşundan da talep edilebilir.
Europass Sertifika Eki hangi ülkelerde geçerli?
Europass Sertifika Eki hangi ülkelerde geçerli?
Europass bunu sağlamak için oluşturulmuştur ve Avrupa Parlamentosu tarafından kabul görmüş ve aldığınız sertifikanın Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olduğunu resmi olarak belgeler..
Europass Hareketlilik Belgesi nasıl alınır?
Yurt dışında düzenlenen bir hareketlilik deneyimine katıldıktan sonra Europass Hareketlilik belgesini almak isterseniz, sizi gönderen kurumdan (yerleştirmenizi düzenleyen okul veya kurum) ülkenizdeki Ulusal Europass Merkezine kaydolmalarını istemelisiniz.
Europass Diploma Eki nasıl alınır?
Europass Diploma Eki nasıl alınır?
Europass Diploma Eki Nereden Edinilir? Europass Diploma Eki, orijinal diplomayı veren YÖK'e bağlı kuruluş tarafından verilir. 2005 yılından itibaren ülkemizde YÖK'e bağlı birçok kuruluş, mezunlarına Europass Diploma Eklerini vermektedirler.
Hareketlilik Belgesi nasıl alınır?
Nereden elde edilebilir? Sizi yurtdışına gönderen kurumla temasa geçerek, bu kurumun Ulusal Europass Merkezi ile irtibat kurmasını talep edin. Başvuruda bulunan ve şartları taşıyan Kurum ve Kuruluşlara kullanıcı adı ve şifre verilecek ve "Europass Hareketlilik Belgesi" doldurma kılavuzu gönderilecektir.
Europass onaylı sertifika ne demek?
Europass onaylı sertifika ne demek?
EUROPASS SERTİFİKA EKİ; Mesleki eğitim veya yeterlilik sertifikası veren kuruluşlar tarafından sağlanan, farklı ülkelerde edinilen sertifikaların özellikle işveren ve eğitim kurumları tarafından daha kolay anlaşılmasını sağlamayı amaçlayan standart belgedir.
Europass belgesi ne demek?
Europass Sertifika Eki işveren ve eğitim kurumlarının mesleki eğitim yeterliliğinizi daha kolay anlamalarına yardımcı olacak bilgiler içeren bir belgedir.
Europass ne işe yarıyor?
Europass ne işe yarıyor?
Meslek lisesi Europass belgesi nedir?
Europass belgeleri, standart formatlarda sunulan 5 belge aracılığıyla öğrencilerimizin beceri, deneyim ve yeterliliklerini kanıtlayabilmelerini ve ülkemiz dışında Avrupada işe girme imkanı sağlayan ve AB hareketliliklerini destekleyen uluslararası mesleki yeterlilik belgesidir.
Erasmus Europass nedir?
Erasmus Europass nedir?
Europass dokümanları, Avrupa Birliği düzeyinde bir eğitim programına girmek isteyen veya iş arayan Avrupa vatandaşlarının gönüllü kullanımına açık ve sahip oldukları niteliklerini ve yeterliliklerini daha iyi göstermelerinde yardımcı olmak amaçlı yetkinlik ve yeterliliklerde şeffaflığı sağlayan bir dokümanlar …