- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Etkinlik Koordinatörü nasıl olunur?
Etkinlik koordinatörü olmak için resmi bir eğitim mecburiyeti bulunmamaktadır. Üniversitelerin Halkla İlişkiler, Pazarlama ve ilgili bölümlerinden mezun olarak mesleği icra etmek mümkündür.
Etkinlik Direktörü nedir?
Etkinlik Yöneticisi, bir organizasyonun planlama aşamasından, eklinlik günü ve sonrası değerlendirmenin yapılmasına kadar tüm süreci yönetmekle sorumludur. Konferans, düğün, doğum günü, yıl dönümü, hayır etkinliği, sürpriz parti, satış toplantısı gibi etkinliklerin organizasyonunu koordine eder.
Event Manager ne yapar?
Event Manager ne yapar?
Etkinlik ve organizasyon sorumlusu, planlamadan uygulamaya kadar tüm organizasyon süreçlerinin müşterinin talep ettiği standartlarda gerçekleşmesini sağlar. Mağaza, fuar, konser alanı, spor salonları veya diğer kamusal mekanlarda etkinlik düzenleyerek marka bilinirliği ve satışları artırmayı hedefler.
Tanıtım Koordinatörü nedir?
Tanıtım Koordinatörü nedir?
Alışveriş merkezinin yazılı, işitsel ve görsel basında yer almasını sağlayan, tanıtım ve organizasyonlarla bilinirliliğini ve potansiyel müşteri sayısını artırmaya yönelik faaliyetlerde bulunan, alışveriş merkezi bünyesinde bulunan kiracılar ile yönetim arasında bilgi akışı ile işbirliği sağlayan kişidir.
Organizasyon yapan kişiye ne denir?
Organizatör; konser, sergi, seminer, konferans, lansman, festival gibi çeşitli etkinlikleri planlayan ve organize eden kişidir. Kamu ve özel sektör için veya bireysel hizmet verir. Kısıtlı zaman içinde organizasyonun, dekor, catering, eğlence, ulaşım, lokasyon, davetli listesi, ekipman gibi ayrıntılarını yönetir.
Organizasyoncular ne iş yapar?
Kongre, panel, davet, düğün, toplantı, seyahat gibi ulusal ve bölgesel her türlü organizasyonu düzenlemek için proje geliştirme, mekan düzenleme, tasarlama, araştırma, planlama, tanıtım, uygulama ve değerlendirme aşamalarında, yardımcı hizmetlerin temin edilmesinde görev alabilecek nitelikli kişidir.
Organizasyon ne kadar maaş alır?
Organizasyon ne kadar maaş alır?
İşe yeni başlayan organizatörlerin alacağı maaşlar yaklaşık olarak yıllık; 38.000 TL ile 42.000 TL arasında değişir. İşinde deneyim kazanan organizatörlerin ise yıllık maaşları, 42.000 TL ile 55.000 TL arasında değişir.
Organizasyon sorumlusu ne iş yapar?
Organizasyon sorumlusu ne iş yapar?