Son Konular

Estaşın Sahibi Kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Estaşın Sahibi Kim? sorusu, birçok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Bu sorunun cevabı, Estaşın sahibinin kim olduğunu açıklamaktadır. Estaş, bir şirketin ya da kuruluşun sahip olduğu bir marka veya ürünü ifade eder. Bu nedenle, Estaşın sahibi, genellikle bu şirketin yöneticileri veya ortaklarıdır. Estaşın sahibi, markanın başarısını ve hedeflerini belirleyen kişidir. Bu nedenle, Estaşın sahibinin kim olduğu, markanın geleceği ve yönetimi açısından büyük önem taşır. Ancak, Estaşın sahibinin kim olduğunu tam olarak belirlemek için daha fazla araştırma yapılması gerekmektedir.
İçindekiler

Estaşın Sahibi Kim?

Estaşın sahibi, Türkiye'nin önde gelen enerji şirketlerinden biri olan Enerjisa Enerji A.Ş.'dir. Enerjisa, Türkiye'nin elektrik ve doğalgaz dağıtım hizmetlerini sağlayan bir şirkettir. Şirket, Sabancı Holding ve E.ON'un ortak girişimi olarak 2007 yılında kurulmuştur.

Estaşın ne işi var?

Estaş, enerji sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Şirket, Türkiye genelinde elektrik ve doğalgaz dağıtım hizmetleri sunmaktadır. Estaş, enerji dağıtımı konusunda uzmanlaşmış bir ekipten oluşmaktadır ve müşterilerine kesintisiz ve güvenilir enerji hizmeti sağlamayı amaçlamaktadır.

Estaşın merkezi nerede?

Estaş'ın merkezi, İstanbul, Türkiye'de bulunmaktadır. Şirketin genel merkezi İstanbul'da yer alsa da, Türkiye genelinde birçok şubesi ve operasyon merkezi bulunmaktadır. Müşteriler, Estaş'ın hizmetlerinden faydalanmak için şubelerinden veya çağrı merkezlerinden destek alabilirler.

Estaşın iletişim bilgileri nedir?

Estaş'la iletişime geçmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Telefon: 444 3 787
E-posta: [email protected]
Adres: Estaş Plaza, Balmumcu Mahallesi, Zincirlikuyu Caddesi, No:2, Beşiktaş, İstanbul

Estaşın müşteri hizmetleri numarası nedir?

Estaş'ın müşteri hizmetleri numarası 444 3 787'dir. Bu numarayı arayarak Estaş hakkında bilgi alabilir, fatura ödeme, şikayet bildirimi gibi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Estaş'ın müşteri hizmetleri ekibi, sizlere yardımcı olmak için hazır bir şekilde beklemektedir.

Estaşın elektrik dağıtım bölgeleri hangileridir?

Estaş, Türkiye genelinde birçok ilde elektrik dağıtım hizmetleri sunmaktadır. Estaş'ın elektrik dağıtım bölgeleri şunlardır:
İstanbul Anadolu Yakası
İstanbul Avrupa Yakası
Adana
Mersin
Kahramanmaraş
Ordu
Samsun
Trabzon

Estaşın doğalgaz dağıtım bölgeleri hangileridir?

Estaş, Türkiye genelinde birçok ilde doğalgaz dağıtım hizmetleri sunmaktadır. Estaş'ın doğalgaz dağıtım bölgeleri şunlardır:
İstanbul Anadolu Yakası
İstanbul Avrupa Yakası
Adana
Mersin
Kahramanmaraş
Ordu
Samsun
Trabzon

Estaş nasıl bir şirkettir?

Estaş, Türkiye'nin önde gelen enerji şirketlerinden biridir. Şirket, elektrik ve doğalgaz dağıtım hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır. Estaş, müşterilerine kesintisiz ve güvenilir enerji hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Şirket, teknolojik altyapısı ve uzman kadrosuyla enerji sektöründe öncü bir konumdadır.

Estaşın internet sitesi nedir?

Estaş'ın resmi internet sitesine www.estas.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Bu internet sitesi üzerinden Estaş'ın hizmetleri hakkında detaylı bilgi alabilir, fatura ödeme, abonelik işlemleri gibi işlemlerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Estaşın sosyal medya hesapları nelerdir?

Estaş'ın sosyal medya hesapları aşağıdaki gibidir:
Twitter: @Enerjisa
Facebook: EnerjisaSayfasi
Instagram: Enerjisa
LinkedIn: Enerjisa Enerji A.Ş.
YouTube: Enerjisa

Estaşın fatura ödeme kanalları nelerdir?

Estaş faturalarınızı aşağıdaki kanallardan ödeyebilirsiniz:
Banka şubeleri
ATM'ler
Online bankacılık
Mobil bankacılık uygulamaları
Estaş'ın resmi internet sitesi
Çağrı merkezi

Estaş'a nasıl şikayet bildirebilirim?

Estaş'a şikayetlerinizi aşağıdaki yöntemlerle iletebilirsiniz:
Çağrı merkezi: 444 3 787
E-posta: [email protected]
Resmi internet sitesi üzerinden iletişim formu
Sosyal medya hesapları üzerinden mesaj gönderme

Estaşın müşteri hizmetleri çalışma saatleri nedir?

Estaş'ın müşteri hizmetleri çalışma saatleri haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir. Bu sayede istediğiniz zaman Estaş'ın müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilir ve sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

Estaşın elektrik kesintisi bildirim hattı nedir?

Estaş'ın elektrik kesintisi bildirim hattı 186'dır. Bu numarayı arayarak elektrik kesintilerini bildirebilir veya kesinti hakkında bilgi alabilirsiniz. Estaş, müşterilerine kesintilerin en kısa sürede giderilmesi için çalışmaktadır.

Estaşın doğalgaz kesintisi bildirim hattı nedir?

Estaş'ın doğalgaz kesintisi bildirim hattı 187'dir. Bu numarayı arayarak doğalgaz kesintilerini bildirebilir veya kesinti hakkında bilgi alabilirsiniz. Estaş, müşterilerine kesintilerin en kısa sürede giderilmesi için çalışmaktadır.

Estaş abonelik işlemleri nasıl yapılır?

Estaş'a abone olmak veya abonelik işlemlerinizi yönetmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:
Estaş'ın resmi internet sitesi
Çağrı merkezi: 444 3 787
Şubeler

Estaş'ın diğer şehirlerde şubesi var mı?

Evet, Estaş'ın Türkiye genelinde birçok ilde şubesi bulunmaktadır. Estaş'ın şubelerine giderek hizmetlerinden faydalanabilir, abonelik işlemlerinizi gerçekleştirebilir veya sorularınızı sorabilirsiniz.

Estaş'ın kuruluş tarihi nedir?

Estaş, 2007 yılında Sabancı Holding ve E.ON'un ortak girişimi olarak kurulmuştur. Şirket, o tarihten bu yana Türkiye'nin enerji sektöründe faaliyetlerine devam etmektedir.

Estaş'ın vizyonu nedir?

Estaş'ın vizyonu, müşterilerine kesintisiz ve güvenilir enerji sağlamak ve sürdürülebilir bir enerji sektörü yaratmaktır. Şirket, yenilikçi çözümler üreterek enerji sektöründe liderlik konumunu sürdürmeyi hedeflemektedir.

Estaş'ın misyonu nedir?

Estaş'ın misyonu, müşterilerine kaliteli enerji hizmetleri sunmak ve enerji sektöründe sürdürülebilir bir büyüme sağlamaktır. Şirket, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, güvenilirlik ve şeffaflık ilkelerini benimsemektedir.

Estaşın Sahibi Kim?

Estaşın sahibi kim?
Estaş'ın sahibi Sabancı Holding'tir.
Estaş'ın sahibi kimdir?
Sabancı Holding Estaş'ın sahibidir.
Estaş'ın sahibi kim?
Estaş'ın sahibi kimdir?
Estaş'ın sahibi kim?

Estaşın sahibi kimdir? – Sabancı Holding