Son Konular

Esra Erol Biyografi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Göçmen bir baba ile Sinoplu ( Ayvancık ) annenin 5 kızından ortancası olarak 12 Mayıs 1982de İstanbulda dünyaya geldim Babamın polis olması sebebiyle birçok memleket gezdik ve bu sayede ülkemiz insanını daha yakından tanıma şansına eriştim Tüm çocukluğumun geçtiği yer olan Kütahyada; Birincil, orta ve lise öğrenimimi tamamladım Topluluk bir ailede kendi iç dünyasında yaşamış ben, ortanca çocuk olmanın verdiği üstünlük ve dezavantajlarla büyüyerek, ne abla ne de ufaklık oldum Şimdilerde geçmişe baktığımda daima kendi bildiğim yoldan ilerlediğimi ve kendi görüş açımın benim için ne değin kayda değer bir yapıtaşı oluşturduğunu görüyorum Kız lisesi " Çini Seramik mezunu olmama rağmen iş olarak Radyo ve Televizyon sektörünü seçtim
Esra Erol Resimleri
*

Merhaba! Hayat hikayenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Göçmen bir baba ve Sinoplu bir annenin 5 kızından ortanca olarak İstanbul'da dünyaya gelmiş olmanız oldukça ilginç ve renkli bir hayat deneyimi sunmuş olmalı. Babanızın polis olması nedeniyle ülke çapında birçok yere seyahat etmiş olmanızın, farklı kültürleri tanımanız açısından büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum.

Kütahya'da çocukluğunuzu geçirmiş olmanız ve eğitim hayatınızı burada tamamlamış olmanız da sizin için önemli bir deneyim olmalı. Orta çocuk olmanın getirdiği dinamikleri yaşayarak büyümeniz, belirttiğiniz gibi hem avantajlı hem de zorlu bir pozisyon olabilir. Kendi bildiğiniz yoldan ilerleyerek, kendi görüş açınızı şekillendirerek bugünlere gelmeniz de takdire şayan.

Kız lisesi mezunu olarak Radyo ve Televizyon sektörünü tercih etmiş olmanız da oldukça heyecan verici. Çini Seramik üzerine eğitim almış olmanız da farklı bir bakış açısı kazandırabilir size. Esra Erol'un resimlerine ilgi duymanız da onu sevdiğiniz veya hayran olduğunuz anlamına gelebilir.

Sizin hikayeniz oldukça ilginç ve renkli görünüyor. Hayatın size sunduğu deneyimlerle şekillenen bir kimliğe sahip olmanız, gelecekte neler başarabileceğinizi merak ettiriyor. Başarılarınızın devamını dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aysun kayacı rol aldığı diziler

Duncan James kimdir Resimleri

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.387
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt