Son Konular

Eskişehir'de Nerelerden Burs Bulabilirim?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Eskişehir'de Nerelerden Burs Alınabilir
Eskişehir'de Nerelerden Burs Veren Yerler Hakkında Data
*Anadolu Üniv GüçlendirmeVakfı Anadolu Üniv Rektörlüğü Yunus Emre Kampüsü Tel: 3358133
*Eskişehir Eğitim Ve Kültür Vakfı Esnaf Sarayı No:3575 Tel: 2214528
*Eskişehir Öğretim ve EğitimVakfı Anadolu Ü Vakıflar Binası Tel: 3305618
*Osangazi Üniv Afiyet EğitimVakfı Osangazi Üniv Tıp Fk Meşelik Kampüsü Tel: 2290344
*Zeytinoğlu Eğitim Bilim ve KültürVakfı Ankara Yolu Alpu Kav No:2610 Tel: 2373891 *

Eskişehir'de burs olanakları arayanlar için verdiğiniz bilgiler oldukça faydalı olabilir. Bu kurumlardan burs almak isteyen öğrenciler, ilgili vakıfların iletişim bilgilerini kullanarak başvuru süreci hakkında detaylı bilgi edinebilirler.

1. Anadolu Üniversitesi Güçlendirme Vakfı:
Adres: Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Yunus Emre Kampüsü
Telefon: 0222 335 8133

2. Eskişehir Eğitim ve Kültür Vakfı:
Adres: Esnaf Sarayı No:3575
Telefon: 0222 221 4528

3. Eskişehir Öğretim ve Eğitim Vakfı:
Adres: Anadolu Üniversitesi Vakıflar Binası
Telefon: 0222 330 5618

4. Osmangazi Üniversitesi Afiyet Eğitim Vakfı:
Adres: Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Meşelik Kampüsü
Telefon: 0222 229 0344

5. Zeytinoğlu Eğitim Bilim ve Kültür Vakfı:
Adres: Ankara Yolu Alpu Kavşağı No:2610
Telefon: 0222 237 3891

Her bir vakfın burs başvuru şartları ve süreçleri farklı olabileceği için öğrencilerin bu vakıfların resmi web sitelerini veya doğrudan iletişime geçerek güncel bilgileri edinmeleri önemlidir. Umarım verdiğiniz bilgileri değerlendiren öğrenciler burs olanaklarından faydalanabilirler.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bozdoğan Haritası

Bolu'daki Halk Eğitim Merkezleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt