Modoratör
Efsanevi Üye
Eski tweetleri nasıl görürüm?
Twitter'daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar'dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz. Burada oluşturacağınız talep ile ilk Tweetinizden itibaren tüm Tweetlerinizi içeren bir dosya isteğinde bulunabilirsiniz.
Silinen tweet bulunur mu?
Twitter hesabımız da silinen tweetler önceden bulunmuyordu. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte silinmiş olan tweetleri artık çok kolay ve hızlı bir şekilde bulabilmekteyiz. Bulmak istediğimiz tweetleri hangi tarih aralıklarında istiyorsak o tarih alığında olan ve silinmiş olan tweetleri bulabiliyoruz.
Twitter'da eski tweetleri neden göremiyorum?
Twitter'da eski tweetleri neden göremiyorum?
Bir haftadan daha eski Tweetler, dizinleme kapasitesi kısıtlamaları nedeniyle zaman akışlarında veya aramalarda görüntülenemeyebilir. Eski Tweetler asla kaybolmaz ancak her zaman görüntülenemez.
Retweetleri kapat ne demek?
Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS'ta dişli simgesine veya web ve Android'de taşma simgesine dokunun).
Ilk tweete nasil gidilir?
Twitter, üyelerinin attığı ilk tweeti gösteren yeni bir sayfa yayınladı. Twitter, kullanıcıların gönderdiği ilk tweeti gösteren yeni bir servisini duyurdu. Söz konusu sayfada kullanıcılar, kullanıcı adı yazarak o hesaptan atılan ilk tweete ulaşabiliyor.
Twitter veri arşivi nasıl açılır?
Twitter veri arşivi nasıl açılır?
Twitter veri indirme özelliğini kullanarak hesap verilerini indirdiğimiz zaman inen dosyalar js formatında iniyor. Bu dosyaları bilgisayarda Notepad++ programını kullanarak açabilirsin. Yüklendikten sonra arşivdeki açmak istediğin dosyaya sağ tıklayıp "Edit with Notepad++" diyerek dosyayı açabilirsin.
Bu tweet tweet yazarı tarafından silinmiş ne demek?
Artık Twitter, silinen tweetler için kullanıcılara yeni bildirimler gösterecek. Silinen tweetlerin yerine bu tweetin silindiğine dair bir ibare yer alacak. Bu ibare 14 gün boyunca kullanıcıların hesaplarında kalmaya devam edecek ve 14 gün sonra otomatik olarak ortadan kalkacak.
Twitter neden güncellenmiyor?
Android İçin Twitter uygulamasının en yeni sürümünü yükleme konusunda sorun yaşıyorsanız telefonunuzda ne kadar kullanılabilir alan kaldığını kontrol edin. İdeal olarak cihazınızda en az 50 MB kullanılabilir alan bulunmalıdır.
Tivit atmak ne demek?
Tivit atmak ne demek?
Tweet atmak, Twitter'ın paylaşımı anlamına gelmektedir. Yani bu sosyal medya platformunda bir şey paylaşmanın yolu tweet atmaktır.
Twitter retweet nasıl silinir?
Aşağıdaki adımları izleyerek yorumlu retweet'inizi silebilirsiniz.
- Profilinize gidin. Silmek istediğiniz yorum ekli Retweeti bulun.
- Tweeti Sil öğesine tıklayın.
- Doğrulamak için Sil öğesine tıklayın.
Twitter'da ilk Tweet nasıl bulunur?
Eski tweetler nasıl silinir?
Eski tweetler nasıl silinir?
Tweet silme
- Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
- Adım 2. Profil'e dokunun.
- Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
- Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
- Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.
Twitter Veri arşivi nedir?
twitter'ı türkçe kullanan üyelerin, ilk tweetlerinden itibaren (retweetler de dahil) bütün paylaşımlarını tek dosya halinde bilgisayarlarına indirmesi durumudur.
Twitter arşivinde mesajlar var mı?
Öncelikle Twitter hesabınızın "Ayarlar" seçeneğine tıklıyor ve sayfanın en altına iniyorsunuz. Burada, "Twitter Arşivini E-Posta ile Gönder" ibaresini göreceksiniz.
Tweet geçmişi nasıl silinir?
Tweet geçmişi nasıl silinir?
Tüm tweetleri veya beğenileri Silmek için kullanıcı paneline git, tüm tweetleri Sil seçeneğini seç ve onayla. İşte bu kadar. Ancak onaylamadan önce iki kez düşünmeni öneririz – tüm tweetlerin silinecek ve Twitter zaman akışından kalıcı olarak kaldırılacak.