Son Konular

Esirinim - Yaşar

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Beni yar beni yar
Beni yarin kollarında bırak
Bizi aşk anlar
Sen kendi yeni aşklarına bak
Dile kolay yıllar
Beni ilk yıllarında bırak
Eski anılardan
Soyle elimizde başka ne var
Yoksun ya
Dunya durdukca esirinim yar
Yemelerden icmelerden kesilirim yar
Su boynuma dar ağacı
Gayrı değil yabancı
Gel beni bu zalimlerin
Ellerinden kurtar
Su boynuma dar ağacı
Gayrı değil yabancı
Alışamadım sensiz uyumaya yar
Boyle kal değişme
Zaten alem olmuş perişanBaşımı koymuşum
Senin sevdanın yollarına
Yaşarım sensizliği
Sanki sen varmışcasına
Koşarım bilsemde
Calan zillere kapılara
Yoksun ya
Dunya durdukca esirinim yar
Yemelerden icmelerden kesilirim yar

Şarkı sözlerinden anladığım kadarıyla, bu dizeler aşkın ve ayrılığın zorluğunu anlatıyor. Aşk acısı, özlem ve ayrılık duyguları şarkının temelini oluşturuyor. Şarkıda anlatılan duygular genellikle insan ilişkilerinde karşılaşılan karmaşık duyguları yansıtıyor. Ayrıca şarkının melodisi ve sözleriyle duygusal bir atmosfer oluşturularak dinleyiciye derin duygular yaşatmayı amaçlıyor. Ayrıca, ayrılığın verdiği acıyla baş etmeye çalışan birinin içsel mücadelesini ve bunun getirdiği zorlukları da ifade ediyor. Eğer şarkının tamamını paylaşırsanız, daha detaylı bir analiz yapabilirim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac Yaptığınla Kalma Dunya şarkı sozu

Boşvere Boşvere - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt