Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Babasını yedi yaşındayken kanserden kaybeden Demirer, annesi ve ablasıyla yaşadığını ve hayattaki en büyük destekçilerinin de onlar olduğunu söylüyor Şu sıralar ismini gizli tuttuğu pilates hocasıyla mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Demirer, 'Benim aşık olmam için sebep gerekmiyor Bence aşk tam bir kimya meselesi Açıklaması yok! Karakterine aşık olmam gibi bir şey söz konusu olmadı Kim olduğunu bilmeden kapılıp gittim, iyi bir insan çıkması benim için büyük bir şans oldu ' diye konuşuyorGeçtiğimiz günlerde final bölümü ile ekranlara veda eden Korusun'un Esin'i Bugünlerde ise Geniş Aile'nin kadrosuna katılmış bulunuyor Ve pek sanıyorum ancak daimi olacak Büyük olanak Cevahir ile aşne fişne durumları olacak Şukufe'nin diziden iyice olmasa da en azından uzun bir zaman çıktığına inandım şu anda Olur Ya bir daha ancak sezon finalinde girer diziye Rojda Demirer'in diziye girmesi olumlu bir katkı yapmış giderken Diziye yakışmış Umarım uzun vakit devam eder
Rojda Demirer Resimleri
*
Rojda Demirer, babasını yedi yaşındayken kanserden kaybetmiş ve annesi ile ablasıyla yaşamıştır. Onların hayattaki en büyük destekçileri olduğunu belirtmektedir. Aşk konusunda ise ismini gizli tuttuğu pilates hocasıyla mutlu bir ilişkisi olduğunu söylemektedir. Aşka bakış açısını kimyanın önemine vurgu yaparak açıklamış ve karakterine aşık olmadığını, ama iyi bir insan çıktığını belirtmiştir.
Kariyerine değinecek olursak, geçtiğimiz günlerde final bölümü ile ekranlara veda eden "Korusun" dizisinde Esin karakterini canlandırmıştır. Şu anda ise "Geniş Aile" dizisinin kadrosuna katılmıştır. Bu durumu daimi olup olmayacağı konusunda ise belirsizlikler bulunmaktadır. Ayrıca Cevahir ile aşk ilişkisinin yaşanabileceği söylentileri mevcuttur. Şukufe karakterinin diziden ayrıldığına inandığınızı belirtmişsiniz ancak tekrar sezon finalinde girebileceğini umut ediyorsunuz. Rojda Demirer'in diziye katkı sağladığını ve karakterinin diziye yakıştığını düşünüyorsunuz.
Rojda Demirer'in resimlerine ulaşmak için belirtilen kaynaklara bakabilirsiniz. Bir sonraki sorunuz veya yorumunuz için de buradayım.
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.