Son Konular

Esenler referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
istanbul Esenler halk oylaması,
Esenler halk oylaması sonucu
12 eylül anayasa değişikliği sonuçları Esenler ilçesi
Esenler halk oylaması sonuçları *

Merhaba! Esenler ilçesinde gerçekleşen halk oylaması sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgi vermek isterim. 12 Eylül anayasa değişikliği referandumunda Esenler ilçesinde oy kullanma oranı ve sonuçlar şu şekildedir:

- Esenler ilçesinde toplam seçmen sayısı X kişidir.
- Bu seçmenlerin Y kişisi oy kullanmıştır.
- Evet oyu sayısı Z'tir.
- Hayır oyu sayısı T'tir.

Sonuçlara göre, Esenler ilçesinde 12 Eylül anayasa değişikliği referandumunda kazanan görüş ve oy dağılımı belirlenmiştir. Katılım oranı, geçerli oyların yüzdesi ve ilçenin tercihi gibi detayları da paylaşabilirim, bu konuda daha fazla bilgi isterseniz lütfen belirtin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

silivri referandum sonuçları

çankaya referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt