Son Konular

Eş Durumu Atamaları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Şubat Eş Durumu Atamaları 2019
Böylece çok memurun her sene ilgiyle beklediği atamalar bu yıl beklendiği gibi olmadı 2019 Şubat ayında benzer durumu ataması yapılacak mı soruları akılları kurcalarken konu hakkında Başbakan yardımcısı Hüseyin Çelikten geldi
Benzeşen durumundan tahsis bekleyen öğretmenler Ulusal Eğitim Bakanı Ömer DİNÇERin konu hakkında rahatlatıcı bir açıklama yapmasını bekliyorlardı Oysa olmadı Eş durumundan tayin atamaları bir başka bahara kalmış gibi görünüyor *

Merhaba, eş durumu atamaları memurlar arasında büyük önem taşıyan bir konudur ve atama süreçleri genellikle büyük bir merakla beklenmektedir. 2019 yılında Şubat ayında eş durumu ataması beklendiği gibi gerçekleşmediği için birçok memurun endişe ve merak içinde olduğunu anlıyorum.

Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in durumu açıklığa kavuşturması önemlidir ancak eş durumu atamalarıyla ilgili net bir açıklama gelmemesi memurları endişelendirebilir. Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in de konu hakkında yapacağı açıklama beklenirken, eş durumu atamalarının başka bir tarihe ertelendiği şeklindeki haberler de dolaşıyor.

Eş durumu atamalarıyla ilgili sürecin memurlar için önemli olduğunu ve bu sürecin netleşmesini beklediğinizi anlıyorum. Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmek ve resmi açıklamaları dikkatle incelemek size yol gösterebilir. Eş durumu atamalarının olduğu gibi, tayin ve diğer atama süreçlerinde de sabırlı olmak ve güncel bilgilere güvenmek önemlidir. Umarım bu süreç sizin için olumlu ve sonuç odaklı bir şekilde sonuçlanır. Herhangi bir konuda daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa sormaktan çekinmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yağmur nasıl oluşur?

Ağızlıkçı Nedir

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt