Son Konular

Erzurumda Nerelerden Burs Bulabilirim?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Erzurum'da Nerelerden Burs alabilirim
Erzurumda burs veren kurumlar
Erzurum'da burs alabilmek için aşağıdaki kurumlarla görüşebilirsiniz
Atatürk Üniv Kalkındırma Vakfı Atatürk ÜnivRektörlüğü Tel: 2331138
Ölümsüz Kültür ve Eğitim Vakfı, Köseömerağa Mah Şefkat Apartmanı Altı No: 1 Tel: 2130119
Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı Caferiye mah Eski Belediye yanı aptNo:3 Tel:2352414
Suffa Eğitim Vakfı 2cami sok No:3 Tel:8162453 *

Erzurum'da burs alabileceğiniz bazı kurumlar arasında şunlar bulunmaktadır:

1. Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı: Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ile iletişime geçerek burs olanakları hakkında bilgi alabilirsiniz. Telefon numarası: 2331138

2. Ölümsüz Kültür ve Eğitim Vakfı: Köseömerağa Mahallesi Şefkat Apartmanı Altı No: 1 adresinde bulunan vakıf, burs imkanları sunmaktadır. Telefon numarası: 2130119

3. Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı: Caferiye Mahallesi Eski Belediye yanı apartman No:3 adresinde bulunan vakıf, burs destekleri sağlamaktadır. Telefon numarası: 2352414

4. Suffa Eğitim Vakfı: 2. Cami Sokak No:3 adresinde hizmet veren bu vakıf, burs konusunda destek sağlayabilir. Telefon numarası: 8162453

Bu vakıflarla iletişime geçerek burs başvurusu yapabilir ve burs olanakları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Altınova Posta Kodu

Çanakkaleye Yakın Gezilecek Yerler

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt