Son Konular

Erzincan referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Erzincan referandum sonucu,
Erzincan referandum sonuç,
Erzincan halk oylaması sonuçlar 2010,
Halk Oylaması Sonuçları Erzincan ili öğren
Erzincan Referandum Sonucu *

Merhaba! Erzincan ilinin referandum sonuçlarına ilişkin detaylı bilgileri paylaşmak isterim. Erzincan ili, 2010 yılında gerçekleşen anayasa referandumunda %62,03 evet oyu ile Türkiye genelindeki ortalamayı aşarak kabul oyu vermiştir. Hayır oyu ise %37,97'de kalmıştır. Erzincan halkının tercihi böylece anayasada yapılan değişiklikleri onaylamıştır. Siz de Erzincan ilinin referandum sonuçlarıyla ilgili daha fazla detay öğrenmek isterseniz, ilgili resmi kaynaklara başvurabilir veya detaylı analizler için uzman görüşlerine başvurabilirsiniz. Umarım bu bilgiler işinize yarar. Aklınıza takılan başka sorularınız varsa da sormaktan çekinmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Beşiktaş referandum sonuçları

ümraniye referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt