- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
ERP Wms nedir?
WMS, stok seviyelerinin ve konumlarının takibi gibi görevlerin merkezî şekilde yönetimini sağlıyor. Depo stok takip programı, ayrıca tüm LOGO ERP çözümlerine entegre olarak bütünleşik bir şekilde çalışabiliyor. Böylece işletme genelindeki tüm süreçler birbirine bağlı, sorunsuz ve akıcı hale geliyor.
WMS ne işe yarar?
WMS ne işe yarar?
Depo yönetim sistemi ( WMS) , ticari faaliyet gösteren işletmelerin ürün kabul süreçlerinin veya üretim süreçlerinin ardından depo sayımı, depo yönetimi, sipariş yönetimi ve sevkiyat gibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan uygulamalara verilen isimdir.
WMS kodu nedir?
WMS kodu nedir?
Ambar yönetim sistemi (WMS) bir işletmenin tüm envanterinde görünürlük sağlayan ve tedarik zinciri sipariş yönetimi operasyonlarını dağıtım merkezinden mağaza rafına kadar yöneten bir yazılım çözümüdür.
Depolarda kullanılan bilgi teknolojileri nelerdir?
Depo Yönetimi Teknolojisi
- Depo Yönetim Sistemi – WMS.
- Malzeme Akış Kontrol Sistemleri – MFS.
- Portal Uygulamaları
- Otomatik Yükleme ve Boşaltma Sistemleri (ASRS)
- Askılı Ürünler için Otomasyon Sistemleri.
- Dikey Asansör Sistemleri.
- Işıklı Sipariş Toplama Sistemleri.
- Otomatik Ayrıştırma Sistemleri.
WMS harita nedir?
WMS harita nedir?
WMS (Web Map Service): Haritayı tarayıcıda paylaşmak ve oluşturmak veya özel bir harita tabanlı uygulama oluşturmak için OGC Web Harita Servisi (WMS) kullanılır. WMS, çok sık kullanılan bir Harita Servisidir. WMS, haritayı yalnızca resim biçiminde oluşturur.
Depo yönetim sistemi ne işe yarar?
Depo yönetim sistemi ne işe yarar?
Depo Yönetim Sistemi, genel tanımıyla, mal kabulden başlayarak üretim, depo yönetimi, sayım, sevkiyat ve palet/kutu yönetimi gibi bir işletmenin tüm operasyonel süreçlerinin tamamının mobil olarak yönetilmesini sağlayan bir çözümdür.
Çağdaş depo yönetimi nedir?
Çağdaş depo yönetimi süreçlerinde hedefler tanımlanmak istenildiğinde; Mümkün olan en düşük depolama maliyetine ulaşma. En yüksek devir hızı ile operasyonların yapılması Depolama faaliyetlerinin daha sistematik yapıda olması
Lojistik Yazılım Teknolojileri nelerdir?
Lojistik Yazılım Teknolojileri nelerdir?
Lojistikte Kullanılan Bilişim Teknolojileri
- E-lojistik Yazılımları :
- Araç/Filo Takip Sistemleri :
- Barkod ve Radyo Frekanslı Tanımlama Sistemleri (RFID) :
- RFID : Bir okuyucu ve bir mikroçipte dijital bilgiyi tutan bir antenden oluşur.
- Elektronik Veri Değişimi (EDI) :
- EDI yazılımının işletmeye katacağı değerler;
Lojistik Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri nelerdir?
Lojistik Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri nelerdir?
Lojistik Bilgi Teknolojileri temel olarak bilgisayar sistemlerini, bilgisayar ağlarını, bulut sistemlerini ve otomatik tanıma ve veri toplama sistemlerini içerir (Resim 6.1).
WMS katmanı nedir?
Web Harita Servisi (WMS), GetMap ve GetFeatureInfo gibi URL isteklerinin standart Web tarayıcılarıyla yapılması ve sunucunun bu isteklere harita veya veri olarak cevap vermesi şeklinde gerçekleşen işlemlerle ilgili yayımlanmış olan servis standardıdır.
WMS TR Map nedir?
WMS TR Map nedir?