Son Konular

erkek adamın bilgisayar kullanışı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
* Silmek istediği bir dosyayı Shift+Del kombinasyonu ile siler geri dönüşüm kutusu kullanmaz tükürdüğünü yalamaz
* Windows gezgini kullanmaz aradığı dosyayı anında bulur
* IP'sini gizlemez
* Windows XPde bir hata olduğunda hata raporu göndermez ispiyonculuk yapmaz hoşgörülüdür
* MS Office yardımcısını da diğer yazılımların Yardım menülerini kullanmaz
* Bilgisayarcı kültürüne hürmet gösterir Tek rakibim AMDRahmetli de X386'ydıBir sana hasretim üstelik 3Ghz CPU hızınaWindows'un ustasıyım Linux'ın hastasıyımgibi sözleri ağzından düşürmez
* IMAC gibi renkli cicili bicili bilgisayar kullanmaz
* Görev zamanlayıcı kullanmaz kafasına estiğinde defrag yapar
* İnternette sörf yapmaz olsa olsa tavla oynar
* Antivirüsle spyware ile uğraşmaz Icabında format basar
* Multimedya klavye kullanmaz
* Laptopun dokunmatik faresini kullanmaz alışılagelmiş fare takar
* Işıklıjanjanlı kasa kullanmaz
* Ekran koruyucu kullanmaz
* Overclock yapamıyorum diye ağlamaz
* Sistemi eski de olsa onu hor görmez sahip çıkar
* Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldudemez Sinirlendim vurdum tekmeyi bozulduder
* Markalı PC almaz kendi PC'sini kendi toplar
* AMD 3000+'ı 26Ghz'e overclock ederken yanan işlemcisini servise götürdüğünde adam gibi doğruyu söyler abi açtım çalışmadıdemez Ne biçim işlemci bu adam gibi overclock yapılmıyorder
* Bilgisayar ayarlarını kurcalamaktan kaçınmaz Gerekirse bozar fakat gerçi kurcalar
* Sınır tanımaz! ADSL limiti 3GB ise 29'da durmaz sörfe devam eder
* Seri yazayım derken yaptığı imlâ yanlışlarını silmekle uğraşmaz derhal Enter'a basıp gönderir
* Değişmez diskden fandan CPU'dan meydana çıkan seslerle rahatlık bulur
* Fedakar olur yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru miktar
* Mouse kullanmaz klavyedeki hünerlerini baştan gösterir
* XP'sini Windows herzamanki temasıyla kullanır Şekerci dükkanı gibi kullanmaz
* Dialup'ında save passworddemez tüm şifrelerini hatırlar tümü de farklıdır
* My Pictures veya My Music klasörlerini kullanmaz tersine siler
* USB'den kahve ısıtıcı kullanır Mutfağa gitmez Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ'sunda yazışacak birini bulursa klavyeyi on parmak uygulamak için kahve tutacağı olarak DVDROM'unu kullanır
* Anlamsız USB yuvası bırakmaz hepsini doldurur
* Gecenin bi vakti bile olsa bilgisayar başında atletle şortla oturmaz
* Işlem yapıyor ikonu olarak kum saati yoktur Tesbih çeken volta atan Kadir İnanır bakışlı insan modeli vardır
* Yazılımların LITE sürümlerini kullanmaz
* Ctrl+Daha Aşağı+Delete ile uğraşmaz direkt reset atar
* Sevdiği kızın adını ağaca yok monitöre kazır
* Ayna önünde değil web cam yardımıyla monitör önünde tıraş olur
* 128 MB USB bellek taşımaz babalar gibi 80 GB değişmez disk taşır
* QuickFormat atmaz
* Yamasını kendi yapar internette yama aramaz
* Bulduğu Windows açıklarını kendi kapatır
* Sistemini power tuşuyla değil anakartın üzerinden kısa devre yaptırarak açar
* Disket sürücüsünden vazgeçmez
* Evinde evcil hayvan yerine virüs besler
* Tıklamaz basar
* Pencereleri ve bilgisayarı fareyle kapatmaz Daha Aşağı+F4 kullanır
* Renkli allı pullu Windows Media Player arayüzü yerine siyah arayüzlü Winamp kullanır
* Uzaktan yardım kullanmaz yanlış bilgisayar nerdeyse oraya gider
* Beta program kullanmaz
* Optik sürücüyü katiyen tuşuyla kapatmaz eliyle iter
* IE'nin verdiği hatalara sinir olmaz onu bağrına basar yeniden kullanır
* Klavye bozulduğunda çöpe atmaz oturur can yoldaşını tamir ederedemezse ettirir *

Bu mesajda "erkek adamın bilgisayar kullanışı" konusunda çeşitli alışkanlıklar ve tercihler sıralanmış. İşte bu maddeler üzerinden detaylı yorumlar:

1. Shift+Del kombinasyonu ile dosya silme ve geri dönüşüm kutusunu kullanmama: Dosyaları geri dönüşüm kutusuna göndermek yerine direkt olarak silmek tercih ediliyor. Bu hızlı bir yöntem olabilir, ancak geri dönüşüm kutusu dosyaların yanlışlıkla silinmesini önlemek için faydalı bir araçtır.

2. Windows gezgini yerine dosyaları hızlıca bulma yeteneği: Kullanıcının aradığı dosyaları hızlıca bulabilmesi önemlidir. Windows gezgini yerine daha hızlı bir arama yöntemi tercih ediliyor gibi görünüyor.

3. IP adresini gizleme: Gizliliğe önem verilmemesi ve IP adresini gizlememe tercihi dikkat çekiyor. Bu durumda, kullanıcı internet üzerinde daha az güvende olabilir.

4. Hata raporu göndermeme ve hoşgörülü olma: Windows XP gibi eski bir işletim sisteminde hata raporu göndermeme tercihi anlaşılabilir olabilir, ancak hata raporları yazılımların geliştirilmesine de katkı sağlayabilir. Hoşgörülü olmak önemli bir tutumdur.

5. MS Office yardımcısını kullanmama: Diğer yazılımların yardım menülerini tercih etmek, kullanıcının kendi başına sorunları çözmeye çalıştığını gösterebilir. Ancak, Office yardımcısı da kullanıcıya faydalı bilgiler sunabilir.

6. Bilgisayar kültürüne saygı gösterme ve kendi PC'sini toplama: Bilgisayar kültürüne saygı göstermek ve kendi bilgisayarını toplamak, kullanıcının bilgisayar teknolojisine olan ilgisini ve yeteneklerini yansıtabilir.

Bu alışkanlıklar genel olarak bir bilgisayar kullanıcısının tercihlerini ve yaklaşımını yansıtıyor. Her kullanıcının farklı alışkanlıkları olabilir ve bu da kişisel tercihlere bağlıdır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Erkeklerden Asla Duyamacağınız Sözler

Yeni damat modelleri damat modelleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt