Editör
Efsanevi Üye
Eredin kim?
Eredin (Vahşi Av'ın Kralı) Aen Elle elflerinin hükümdarı Kral Auberon Muircetach Kızıl Süvarileri yarattığında, Eredin'i onların lideri ve generali olarak atadı.
Kral foltest kimdir?
Foltest, Temerya kralı, Sodden prensi, Pontaria ve Mahakam hükümdarı ve ayrıca Brugge ve Ellander'in kıdemli koruyucusuydu. Kral Medell ve Sodden Kraliçesi Sancia'nın oğluydu ve onu Temerya Hanedanlığı üyesi yaptı.
Witcher Eskel kimdir?
Witcher Eskel kimdir?
kurt okulundan bir witcher. en belirgin özelliği yüzünün yarısını parçalamış yaralarıdır. öyle ki bu yaralar sosyal hayatını etkilemekte, kendisi de bununla ilgili söylenip durmaktadır. halbuki yarası ve saç rengi dışında geralt ile tamamen kardeş gibi görünmektedir.
Witcher kadim kan nedir?
Hen Ichaer ya da Lara geni olarak da bilinen kadim kan, Lara Dorren'in soyundan olan kişilerde ortaya çıkan ve güçlü büyü gücü taşıyan kan/gendir.
La Valette kimdir?
Aryan La Valette, Maria Louisa La Valette ve Yaşlı Baron La Valette'nin oğlu ve Anaïs ile Boussy'nin üvey kardeşidir. Aryan ilk olarak Giriş'in bir parçası olan kale kuşatması bölümünde gözükmüştür.
Witcher Striga nedir?
Witcher Striga nedir?
1.striga ceşitli efsanelerde rastlanılan vampire benzeyen yaratıklara verilen bir isimdir.striga lanetlenmiş bir ruhtur ve geceleri beslenmek için form değiştirir.bir strigayı lanetinden kurtarmak için bir gece boyunca striganın gündüzleri form değiştirip istirahate cekildiği ve evi bellediği mezarda canlı kalabilmek …
Yennefer büyü gücünü nasıl kaybetti?
Yennefer'in görüsünün sonuçları ise biraz daha karışık. Çünkü onun, eline vurulan dimetrium prangalardan kurtulsa dahi büyü yapamadığını öğreniyoruz. Kaos'un tehlikesinden ötürü yasaklanan ateş elementine başvurduğu için, büyü gücünü kaybetmiş.
Witcher emir kim?
nilfgaard imparatorluğunun hükümdarı. stratejik bir deha olmakla birlikte witcher evreninin en güçlü karakterlerinden birisidir. bilinen coğrafyanın yarısından fazlasına yönettiği ülke hakim olmaktadır. isminin anlamı kadim dilde düşmanlarının mezarında dans eden beyaz dumandır.