Editör
Efsanevi Üye
Erasmus fonu nedir?
Erasmus+ Programı AB'nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programıdır. Yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki işbirliklerini desteklemektedir.
Türkiye Ulusal Ajans kime bağlı?
Türkiye Ulusal Ajans kime bağlı?
T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı'nın ilgili kuruluşu olan Türkiye Ulusal Ajansı tarafından, 58 Uzman Yardımcısı (3600 Ek Göstergeli Kariyer Uzmanlığı), 2 Avukat, 15 Büro Görevlisi ve 5 Sekreter alınacaktır.
Erasmus k3 nedir?
Erasmus k3 nedir?
Bulgaristan Trakia Üniversitesi'nin başvuru sahibi, Maltepe Üniversitesi SOYAÇ, Romanya, Malta ve İtalya'nın ortak olduğu proje ile risk altındaki öğrencilerin okul terkinin önlenmesi amaçlanmıştır.
Erasmus bitti mi?
Erasmus+ Programı Avrupa Eğitim Alanı'nın 2025 yılına kadar işler hale gelmesine destek verecektir.
Ulusal Ajans kimin?
Ulusal Ajans kimin?
Aslen Eskişehirli olan Belçika doğumlu İlker ASTARCI, tüm öğrenim hayatını Belçika'da tamamlayıp 1999'da Uluslararası Ticaret bölümünden mezun oldu.
Türkiye Ulusal Ajans ne iş yapar?
Türkiye Ulusal Ajans ne iş yapar?
Ulusal Ajans'ın temel görevi; Avrupa Birliği'nin eğitim ve gençlik programlarını ülke içinde duyurmak, bu programlara katılım çalışmalarını koordine etmek, yürütmek ve izlemek, Komisyona rapor halinde sunmak, program uygulamaları hakkında Komisyon ile gerekli görüşmeleri yapmak ve uygulama sözleşmelerini imzalamaktır.
Erasmus dil Sınavına Kimler Girebilir?
Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Programı öğrencileri Erasmus programından yararlanabilirler.
Erasmus hibe kaldırıldı mı?
Erasmus hibe kaldırıldı mı?
'TÜRKİYE ULUSAL AJANSI YAKIN ZAMANDA ÖDEME YAPMAYACAK' Her durumda, iki dönem hareketlilik gerçekleştirecek öğrencilerimizin hareketliliklerinin ikinci dönemi için hibe ödemesi yapılamayacaktır."
Erasmus öğrencileri ne kadar para alıyor?
Erasmus öğrencileri ne kadar para alıyor?
Programa katılan öğrenciler her ay, ülkeye göre 300, 400, 500 ve 600 Euro olarak değişen Erasmus hibesi alıyor. Erasmus öğrencileri, bütün prosedürleri tamamladıktan sonra yurtdışına çıkmadan önce almaları gereken hibenin %70'ini almaktadırlar. Geriye kalan %30'luk kısmını ise döndükten sonra almaktadır.