Editör
Efsanevi Üye
EPUB windows ta nasıl açılır?
Bir EPUB dosyası Barnes & Noble ve Kobo gibi e- Reader cihazları dışında bilgisayarda mevcut olan ücretsiz programlar ile de açılabilir. Örneğin Windows'ta Stanza Desktop ya da Calibre gibi programlar uygundur.
EPUB nasil okunur?
EPUB nasil okunur?
Android'de EPUB dosyası nasıl açılır?
- Adım #1: Buradan Google Play Kitaplar mobil uygulamasını indirin.
- Adım #2: Gerekli izinleri verin.
- Adım #3: Menü butonuna dokunun.
- Adım #4: Ayarlar seçeneğine dokunun.
- Adım #5: EPUB ve PDF yükleme onayı verin.
- Adım #6: EPUB dosyalarınız Google Play Kitaplar üzerinden açılacak.
EPUB nedir nasıl kullanılır?
Bir EPUB dosyasını doğrudan Kindle aracılığıyla açmak mümkün olmamaktadır. Lakin dosya formatını değiştirerek açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Diğer taraftan iPhone veya Android sistemli akıllı telefonlarda e-Book açmak için hâli hazırda yüklü durumda olan uygulamalar bulunmaktadır.
EPUB uzantılı dosya nedir?
EPUB uzantılı dosya nedir?
Öncelikle epub nedir onu açıklayalım, epub Electronic Publication yani elektronik yayının kısaltmasıdır. E-Book ya da E-Kitap olarak da bilinir. Amazon Kindle gibi okuyucularda ve cep telefonlarında okunmak üzere formatlanmıştır.
EPUB dosyasını nasıl pdf ye çevirme?
EPUB'i PDF'ye dönüştürme yöntemi
- epub dosya(lar)ı yükleyin. Dosyaları bilgisayar, Google Drive, Dropbox, URL'den veya sayfa üzerinden sürükleyerek seçin.
- pdf yi seçin. pdf ya da sonuç olarak ihtiyacınız olan diğer formatlardan birini seçin (200'den fazla format desteklenir)
- pdf'nizi indirin.
EPUB nasıl indirilir?
EPUB nasıl indirilir?
Bilgisayarınızda çevrimdışı okumak için kitap indirme
- Bilgisayarınızda kitaplığınıza gidin.
- İndirmek istediğiniz kitabı seçip Diğer. Dışa aktar'ı tıklayın.
- Tercih ettiğiniz dosya türünü indirmek için EPUB olarak dışa aktar veya PDF olarak dışa aktar'ı tıklayın.
EPUB nedir pdf?
ibooks'un kullandığı format. e-kitap okuyucu cihazlarda en rahat çalışan, okunması en keyifli olan e-kitap formatı.
EPUB kitap nereden indirilir?
EPUB kitap nereden indirilir?
Bunun yanı sıra, e-kitap (e-reader) okuyucuları aynı işlemleri ücretli ya da ücretsiz e-kitap indirme sitelerinden, e-kitap satın alma imkanı sunan online kitap siteleri ve yayınevlerinden yaparak "pdf" in yanı sıra "epub", "mobi" ve "azw" uzantılı e-kitap formatlarında kitaplar da indirebilirler.
EPUB iPhone nasıl açılır?
iPhone veya iPad'deki Pages Dışa Aktar'a dokunun. EPUB'a dokunun. Dışa Aktar'a dokunun, ardından bir seçenek belirleyin: Kitabınızı aygıtınızdaki Kitaplar uygulamasında görüntülemek için Şuraya Kopyala: Kitaplar'ı seçin.
EPUB PDF nasıl indirilir?
EPUB PDF nasıl indirilir?