Editör
Efsanevi Üye
Enocta eğitim Platformu nedir?
Enocta Platform, çalışanlarınızın, iş ortaklarınızın ya da bayilerinizin eğitim ve gelişim süreçlerini planlayabileceğiniz, takip edebileceğiniz ve raporlayabileceğiniz, kurumsal akademilerinizin dijital dönüşüm sürecini kolaylaştıran öğrenme deneyimi platformudur.
Enocta sahibi kim?
Enocta sahibi kim?
Ahmet Hancer – CEO – Enocta | LinkedIn.
Enocta nedir Ekşi?
Enocta nedir Ekşi?
probil in iştiraki, tüm işi uzaktan eğitim olan (bkz: e-learning) firma. türkiye'de e-learning alanında söz sahibi olan firma. biri odtü- teknokent biri istanbul olmak üzere iki ofisi mevcuttur.
E mobil Ne?
E-Okul Mobil öğrencilerin ve velilerin ders bilgilerine her an ulaşabilmesine yardımcı bir program. E- Okul Mobil'den öğrencinizin notlarına, devamsızlık bilgilerine, sınav günlerine ve ders programlarına kolayca ulaşabilirsiniz.
Eğitim Platformu ne demek?
Eğitim Platformu ne demek?
Online Eğitim Platformu Nedir? Online eğitim platformu zaman ve mekandan bağımsız olarak öğrenme-öğretme faaliyetlerinin yürütüldüğü bir eğitim sistemidir. Günümüz şartlarında büyük bir avantaj olması aslında ne kadar önemli bir konumda olduğunun kanıtıdır.
Dijital Eğitim Platformu nedir?
Dijital Eğitim Platformu nedir?
PLATFORMDA HER ALANDA EĞİTİMLER YER ALACAK Öğretmen ve yönetici eğitimlerinin tamamı, öğrencilerin derslerinin bir kısmı, veli eğitimleri bu platformdan yapılabilecek. Bu platformla 7'den 70'e herkes, istediği yüz binlerce eğitim içeriğine kolay ve ücretsiz erişim sağlayabilecek.
Ahmet Hançer kimdir?
ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümünden 1994 yılında mezun olduktan sonra iş hayatına İş Bankası Teftiş Kurulu'nda başlamıştır. 1996 yılında İş Bankası'ndan ayrılarak Amerika'da değişik tarihlerde e-learning ve kurumsal uzaktan eğitim konularında eğitim, seminer ve proje çalışmalarına katılmıştır.
Tasarruf Akademi nedir?
Tasarruf Akademi nedir?
Tasarruf Akademi, insana yapılan yatırımın en önemli değer olduğu farkındalığıyla hayata geçirilmiş bir proje olma niteliği taşıyor. Birevim ve Viof A.Ş. iş birliği ile Tasarruf Akademi çatısı altında, tasarrufa dayalı faizsiz finans sektöründe faaliyet gösteren firmalar için yetişmiş çalışan sağlamak amaçlanıyor.
Enocta LMS nedir?
Enocta LMS nedir?
Açık Akademi Ne oldu?
Microsoft Açık Akademi ve Microsoft Yaz Okulu hizmetleri, Microsoft Cloud Society adı altında yeniden yapılandırılmıştır. Microsoft Cloud Society programına katılarak ücretsiz kurslara girebilir, sınırsız sayıda yenilikler öğrenebilir ve yarışmalara katılarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.
Dijital eğitim Platformu nedir?
Dijital eğitim Platformu nedir?
OPET eğitim Platformu ne işe yarar?
OPET eğitim Platformu ne işe yarar?
Opet çalışanları her yıl kendi gelişim planlamalarını "Rota Dijital Eğitim Gelişim Platformu" üzerinden yapmaktadır. Bu platformdan sınıf içi eğitimlere kaydolabildikleri gibi aynı zamanda interaktif sanal sınıflara da katılım sağlayabilmektedirler.
Uzaktan eğitim Platformu nedir?
Online eğitim platformu zaman ve mekandan bağımsız olarak öğrenme-öğretme faaliyetlerinin yürütüldüğü bir eğitim sistemidir. Günümüz şartlarında büyük bir avantaj olması aslında ne kadar önemli bir konumda olduğunun kanıtıdır.
Dijital eğitim ne demek?
Dijital eğitim ne demek?
Online eğitim: Fiziksel bir yer ya da zaman sınırı olmayan, eğitmen ile öğrencinin aynı yerde olmadığı, internet erişimine sahip olan herkesin kendi seçtiği ortamda akıllı telefon, tablet, bilgisayar ya da akıllı televizyon gibi araçlarla eğitim alabildiği sistemdir.