Son Konular

Enise Ütük Biyografisi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Enise Ütük (10 Mart 1985, Manisa, Türkiye), Türk oyuncuKocaeli Üniversitesi Karoser Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Enise Ütük, Atölye drama kursundan oyunculuk eğitimi aldı ve Amaç Sökmen Ajansa emrindeki olarak modeloyunculuğa adım attı Ayrıca Super Lady Çekicilik Yarışmasında 3'lük derecesi bulunmaktadır
Rol Aldığı Diziler :
Mecburi Koca : Begüm
Hayat Güzeldir(Dizi) : Lale
Milyonda Bir : Ipek
Arkadaki Sıradakiler : Ece
İhanet : Hazal
Çocuklar Duymasın : Melis
Adım Bayram Bayram : Sekreter Emel
Yağmurdan Kaçarken : Aynur
Enise Ütük Resimleri
*

Enise Ütük, 10 Mart 1985 tarihinde Manisa'da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Karoser Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Ütük, oyunculuk eğitimini Atölye Drama Kursu'nda almıştır. Oyunculuk kariyerine Amaç Sökmen Ajansı'nda model ve oyuncu olarak adım atmıştır. Ayrıca Super Lady Çekicilik Yarışması'nda 3. olarak başarılı bir derece elde etmiştir.

Enise Ütük'ün rol aldığı diziler arasında "Mecburi Koca"da Begüm karakteri, "Hayat Güzeldir"de Lale karakteri, "Milyonda Bir"de Ipek karakteri, "Arkadaki Sıradakiler"de Ece karakteri, "İhanet"te Hazal karakteri, "Çocuklar Duymasın"da Melis karakteri, "Adım Bayram Bayram"da Sekreter Emel karakteri ve "Yağmurdan Kaçarken"de Aynur karakteri bulunmaktadır.

Enise Ütük'ün yetenekleri ve oyunculuk performansı ile dikkat çektiği dizilerden bazıları oyunculuğundaki başarısını göstermektedir. Kendisine başarılı ve parlak bir kariyer diliyoruz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hunter Parrish kimdir ResimLeri

Fırat Albayram Resimleri

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt