- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
English Time nedir?
English Time'da genel İnglizce öğrenimine dair programlar bulabileceğiniz gibi YDS, TOEIC, TOEFL, IELTS gibi sınavlara hazırlık eğitim programlarından da faydalanabilirsiniz.
Ingilizce kursu faydalı mı?
İngilizce kursları kelimelerin doğru telaffuzlarını öğrenmenizde çok faydalıdır. Ve öğrendiğiniz İngilizce kelime ve kalıpları tekrar edebileceğiniz ortamı sağlar. İngilizce kursları bünyelerinde bulundurdukları ana dili ingilizce olan yabanci öğretmenler ile pratik imkanı sağlar.
English Time bir kur kaç saat?
English Time Dil Okulları Genel İngilizce Programlarında dünyada en çok kabul gören 6 kurluk eğitim sistemi uygulanmaktadır. Bu sistemde bir kur 120 saat sürmekte, kurlar hafta içi ve hafta sonu yapılan ders programlarına göre 1 ile 4 ay arasında sürmektedir.
English Time sahibi kim?
"Öğretmenliktense işletmeciliğe daha çok ilgim vardı" diyen Fethi Şimşek, 1979 yılında öğretmen olarak başladığı Kültür Dershanesi'ne kısa sürede ortak oldu. Kültür Dershanesi'nin 1991 yılından beri ortağı olan Şimşek, 1995 yılında Fatih Dersanesi'ni devir aldı ve büyüttü. 1998'de "English Time" dil okullarını kurdu.
Kurs ile İngilizce öğrenilir mi?
İngilizce kurslarında gerçekten İngilizce öğrenilir mi? Elbette öğrenilir.
English Time sertifika ne işe yarar?
Eğer iş dünyasına giriş yapacaksanız yada İngilizce öğretmenliği alanında yapılacak başvurularda bu sertifikaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu nedenle English time sertifika alabilmek için alanında uzman öğretim kadrosuyla eğitim veren English time dil kurslarına yönelebilirsiniz.
Fethi Şimşek, 2002 yılında 100 öğrenci ile eğitim hayatına başlayan ve 52 okulu bünyesine katarak bugün 21 bin öğrenciye ulaşan Doğa Koleji ile Doğa Okulları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Fethi Şimşek, 1958 tarihinde Şanlıurfa'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamladı.